marți , 4 august 2020
Acasă / Social / Acțiune rutieră în Ploiești. De ce nu poartă oamenii centură în mașină?

Acțiune rutieră în Ploiești. De ce nu poartă oamenii centură în mașină?

În doar o oră, polițiștii rutieri din Ploiești au dat amenzi în valoare de 2.900 de lei celor care nu au purtat centura de siguranță. Controlul s-a desfășurat astăzi, în Centrul Ploieștiului, în intervalul 11 – 12,  în cadrul controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale. Conducătorii auto prinși pe picior grești au invocat tot felul de motive pentru nepurtarea centurii. Fie au plecat în grabă și au uitat, fie se deplasau pe distanțe scurte și nu au crezut ca e necesar, îi deranjează, dar indiferent de motiv s-au ales cu amendă de 290 de lei fiecare și două puncte penalizare.

Purtarea centurii de siguranță poate face diferența dintre viață și moarte în foarte multe situații.

AICI puteți vedea un clip video care vă explică cât de importantă este această măsură de prevedere.

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Un comentariu

  1. În ploiești nu se poartă carnetul de conducere la cat de prost conduc majoritatea. Centura este probabil ultima dintre probleme însă poliția e mai mult preocupată de a instala radarul la Bucov decât să ia măsuri preventive înspre a educa șoferii nesimțiți din acest oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *