vineri , 22 noiembrie 2019
Acasă / Administratie / Veolia a anunțat că va concedia angajații! Ploieștiul rămâne fără apă caldă și căldură?

Veolia a anunțat că va concedia angajații! Ploieștiul rămâne fără apă caldă și căldură?

În vreme ce primarul Adrian Dobre este convins de faptul că predarea gestiunii de către Veolia Energie Prahova către autoritățile locale și județene s-ar putea face și în șase luni, ieri, Veolia a transmis către Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova, planul de măsuri pentru predarea sistemului, plan care include și concedierea angajaților, scrie Observatorulph. 

Contractul dintre Primăria Ploiești și Veolia Energie Prahova expiră la 1 mai, după această dată operatorul nemaiavând cadrul legal să furnizeze apă caldă și căldură. Până acum, Primăria Ploiești nu a anunțat oficial dacă are vreo soluție pentru continuarea furnizării agentului termic după 1 mai.

”Contractul de concesiune dintre Veolia Energie Prahova (VEP) – Municipiul Ploiești și Județul Prahova (Concedentul) expiră la data 01.05.2019, orele 24.00, iar, după această dată, operatorul nu mai are dreptul de a furniza serviciul public de alimentare cu energie termică (apă caldă și căldură). Se vor efectua toate demersurile de informare a autorităților competente cu privire la expirarea contractului și activitățile necesare pregătirii predării – primirii bunurilor ce compun sistemul. De asemenea, vor fi depuse de către actualul operator toate diligențele necesare pentru punerea în practică a preluării salariaților de către noul operator, conform contractului de concesiune” a transmis printr-un comunicat recent operatorul.

Consultați actele doveditoare Aici

Verifică şi

Grad mediu de risc pentru meciul dintre FC PETROLUL și AFK Miercurea Ciuc

In data de 05. 11. 2019, începând cu orele 17.45 , efective din cadrul Inspectoratului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *