luni , 25 mai 2020
Acasă / Turism / Oferte speciale pentru vacanțele tale la ExpoVacanța 2019 la Ploiești!

Oferte speciale pentru vacanțele tale la ExpoVacanța 2019 la Ploiești!

În perioada 15-17 martie 2019, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului – APDT Prahova organizează, în incinta Ploiești Shopping City, o nouă ediție a târgului de turism prahovean: Târgul de Turism ExpoVacanța.

Târgul de Turism ExpoVacanța îi așteaptă pe cei interesați cu oferte speciale pentru vacanța copiilor, pentru Paște, Rusalii, 1 mai, sezonul de vară, atât în țară cât și străinătate. Vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de expozanți și parteneri, și să admire expoziția fotografică din cadrul Târgului.

În parteneriat cu instituţii de cultură prahovene şi spaţii de agrement APDT va prezenta cu această ocazie conceptul Prahova Interactivă. Parcuri de distracţie, muzee, instituţii de cultură precum teatrul şi filarmonica, hipodromul, grădina zoologică vor fi parte a atracțiilor locale, care le vor fi prezentate vizitatorilor într-o formă interactivă, inedită.

“Am ajuns la ediţia a XII-a şi ne bucurăm că putem oferi ceva nou în fiecare an. Alături de conceptul Prahova Interactiva prezentăm vizitatorilor şi harta turistică a judeţului Prahova, proaspăt lansată la Târgul de Turism al României. Ofertele pe care agenţiile le vor avea disponibile în cadrul târgului aduc reduceri de până la 20%” a  declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

comunicat de presa APDT

Verifică şi

Oficiali eleni: Vacanţele în Grecia ar putea începe în luna iulie!

Pentru turiştii care au plătit deja până în criza COVID-19 o vacanţă în Grecia, ministrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *