marți , 4 august 2020
Acasă / Evenimente / Accidente pe bandă rulantă în Prahova. 13 cu ghinion!

Accidente pe bandă rulantă în Prahova. 13 cu ghinion!

Aglomeraţie în această după amiază la camera primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce în decursul unei ore pe raza judeţului s-au petrecut patru accidente rutiere cu mai multe victime care necesită îngrijiri medicale. Se pare că data de 13 le-a purtat ghinion  victimelor care au ajuns la spital. 

Pompierii prahoveni acționează la un accident rutier in care sunt implicate un microbuz și un autoturism, pe raza localității Florești, sat Calinesti. In microbuz se aflau 9 persoane, iar in autoturism 2.  ISU a intervenit cu o autospecială, 2 ambulanţe Smurd și o autospecială de transport personal și victime multiple.  Din cele 11 persoane implicate,  2 au fost transportate la spital.

Imediat după aceea, a fost anunţat un alt accident în Ploiesti, pe centura de vest la intersecție cu Buda. Aici au fost implicate doua autoturisme și un tir cu 5 persoane din care se pare ca 4 necesita îngrijiri medicale.  ISU a ajuns la faţa locului cu autospeciala de lcucru cu apa și spuma, o maşină de descarcerare, o ambulanta Smurd și o autospeciala de transport personal și victime multiple. Cele 4 persoane au fost transportate la spital cu traumatisme la cap, torace, membre, coloana vertebrală sau faţă.

La câteva minute am fost informaţi că la Gheorghița este un accident rutier, unde au fost  implicate un autoturism si un microbuz cu 4 pasageri, din care o persoana este rănită

În acest moment, s-a produs un al patrulea acident. pe soseaua  Nordului din Ploieşti, lângă fostul interex, unde sunt 2 auto implicate din care unul este răsturnat. Unul dintre auto este de scoala de șoferi și are și elev, iar celălat răsturnat are din primele informatii o persoana incarcerata.

Vom reveni cu detalii

fotografie cu caracter ilustrativ

Verifică şi

Şapte turişti s-au rătăcit în pădure la Valea Doftanei, noaptea. Află cum au fost salvaţi!

Şapte turişti, unul din Breaza, ceilalţi din Bucureşti, care urcaseră în zona împădurită a localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *