joi , 22 octombrie 2020
Acasă / Administratie / Participă pentru Ploiești în Campania ”Eu pot! Prioritățile orașului tău!”

Participă pentru Ploiești în Campania ”Eu pot! Prioritățile orașului tău!”

Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. În perioada 22 ianuarie – 22 martie 2019, românii pot alege cele mai importante proiecte completând chestionarul disponibil la adresa kwiksurveys.com/s/e7k9afsk și ierarhizând proiectele generate pentru orașul lor. În urma campaniei, Banca Mondială va lansa prima viziune de dezvoltare metropolitană a României.

Deocamdată doar 877 de ploieșteni au intrat pe platformă pentru a ordona prioritățile zonei urbane Ploiești. Ploiești se află pe locul 23 din cele 40 de reședințe de județ și București ca număr de răspunsuri primite până în acest moment, adică peste 80.000 la nivel național. Îți ia câteva minute să alegi, iar răspunsul tău va ajuta!

Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Ploiești până în acest moment sunt:

1.Investitții în infrastructura de sanatate: 1) Extinderea Spitalului de Urgență; 2) Extinderea și modernizarea Spitalului de Pediatrie; 3) Modernizarea Spitalului Municipal Nr. 1 – Schuller (clădiri și echipamente),

2.Construcția Autostrăzii A3 (Ploiești – Comarnic)

3. Modernizarea/reabilitarea rețelelor termice primare și secundare în zonele cu avarii mari.

Poți accesa și ierarhiza AICI toate proiectele propuse.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a campaniei la www.facebook.com/prioritatile.orasului.tau, secțiunea Despre, sau pe www.prioritatileorasuluitau.ro.

Verifică şi

Acum! Controale pentru respectarea normelor anticovid in 8 localități din Prahova!

În acest moment, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova polițiștii împreună cu jandarmi, lucrători …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *