duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Încă o dată, să sperăm că nu ca prima dată! Strada Elena Doamna intră în reparații

Încă o dată, să sperăm că nu ca prima dată! Strada Elena Doamna intră în reparații

Strada Elena Doamna din Ploiești intră iar în reparație, după ce toată vara trecută a fost blocată. În iulie 2018, primăria a decis închiderea totală a acestei străzi, după ce lucrările duraseră deja prea mult. A fost scoasă piatra cubică de sub asfalt, asta după ce mai întâi s-a răzuit cu totul asfaltul proaspăt pus, s-a schimbat documentația pentru că ceea ce se credea a fi o simplă reparație s-a dovedit a fi modernizare, ceea ce a condus la o vară întreagă de lucrări. 

La scurt timp după ce oficial fuseseră terminate lucrările, ploieștenii au observat că acestea au fost de proastă calitate. Astăzi,  Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  a transmis un comunicat de presă prin care informează cetățenii că, începând de mâine, 13 martie a.c., se vor executa lucrări de reparații pe strada ELENA DOAMNA

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Ca de obicei ”municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”.

sursa foto: Telegrama.ro

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *