marți , 25 iunie 2019
Acasă / Evenimente / Adolescent acuzat de furt. Ce l-a dus capul să facă la 15 ani!

Adolescent acuzat de furt. Ce l-a dus capul să facă la 15 ani!

Polițiștii din Șotrile au fost sesizați, prin  112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în municipiul Câmpina, i-a fost furat telefonul  mobil de către un adolescent de 15 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în satul Brebu Megieșesc băiatul reclamat, care susținea că s-ar fi întâlnit cu bărbatul pentru a achiziționa de la acesta un telefon mobil, contra sumei de 900 lei, după ce văzuse un anunț  postat pe internet.

Păgubitul a povestit că adolescentul s-a prefăcut că testează telefonul, spunându-i totodată  că mama sa o să vină cu banii imediat ce termină programul de lucru, dar îndată ce s-a văzut cu aparatul în mână, a fi fugit cu el într-o stație  de autobuz, de unde ar fi luat un mijloc de transport în comun până în comuna Brebu.

Telefonul mobil a fost găsit de polițiști într-un șant, în stare de funcționare și fără a prezenta urme de distrugere și a fost predat persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Verifică şi

Un prahovean şi-a plimbat cu scuterul nepoţii şi a făcut accident

Accident de circulatie în comuna  Poienarii Burchii, satul Ologeni. Un bărbat de 24 de ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *