duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Administratie / Rosal este iar în grevă, Dobre amenință cu rezilierea contractului

Rosal este iar în grevă, Dobre amenință cu rezilierea contractului

Angajații Rosal sunt iar în grevă, după ce de două luni nu și-au primit salariile. Conducerea operatorului de salubritate susține că primăria nu și-a plătit obligațiile din contract, drept pentru care nu sunt bani pentru salarii. În vreme ce ploieștenii stau cu gunoaiele neridicate, primarul Adrian Dobre amenință iar cu rezilierea contractului, motivând că Rosal nu respectă programul de ridicare a gunoiului în municipiul Ploiești și că azi a fost plătită ultima factură. 

Citeste pe aceeasi tema:https://prahovaeconomica.eu/2018/12/07/dobre-propune-strangere-de-semnaturi-de-la-cetateni-pentru-rezilierea-contractului-cu-rosal/

”Voi cere rezilierea contractului atat la nivel de ADI, cat si de municipiu, daca nu vor, mă voi adresa instantei de judecată, pentru neîndeplinirea acestui contract. Mă voi adresa în continuare la Direcția de Sănătate Publică și Garda de Mediu si sper sa nu mai primim răspunsuri care să acopere societatea Rosal.

Am solicitat RASP încheierea unui contract corespunzător realității din teren, nu cu propunerea Rosal cu valorile cantităților scăzute.

Alegeti ce stradă doriți din Ploiești, luăm poartă de poartă și întrebăm cetățenii: de câte ori a venit Rosal pe la ei și de câte ori este nevoie să treacă ca să fie curat? Că Rosal confirmă lucrări, dar când mergem în teren, cetățenii spun cu totul și cu totul altceva”, a afirmat Dobre în conferința de presă de astăzi.

 

 

Verifică şi

Ansambluri modulare pentru strângerea gunoiului selectiv pentru ploieşteni

Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *