miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Social / Distracție pentru doamne și domnișoare. Unde să mergi de 8 martie la Ploiești

Distracție pentru doamne și domnișoare. Unde să mergi de 8 martie la Ploiești

Peste două zile sărbătorim femeia în toate variantele ei: iubită, mamă, prietenă, soră, fiică și dacă doriți să faceți o surpriză frumoasă doamnelor care nu au încă un plan pentru această zi, vă propunem noi mai multe locații și evenimente în Ploiești. 

Evident, restaurantele sunt primele care și-au făcut proiecte pentru ca această zi să se simtă cu adevărat special.

Dacă nu suportați din principiu Ziua femeii cu bărbați dezbrăcați aveți multe variante. Restaurantul Get Eat vă propune un ”8 Martie ca pe vremuri”- ”Muzica anilor ’80 și 90. Fără strip tease. Fără meniu impus. Bun gust și bună dispoziție”, atât este anunțul și din câte am auzit nici nu e nevoie de mai mult. Cineva mi-a recomandat aici coastele! Vom merge și vom încerca! Tot fără spectacol, dar cu muzică de calitate și ambient plăcut vă așteaptă și The Taste Bistro. 

La Da Vinci Events este seară cu streaperi si meniu fix la prețul de 140 de lei.

La El Camaron vă așteaptă cu meniu din preparate pe bază de fructe de mare și pește, dar și multe alte surprize, totul la 85 de lei de persoană.

Desigur, pentru oricare dintre aceste restaurante, dar și pentru celelalte veți avea nevoie de rezervare pentru că în lipsă de altă distracție, mai toată lumea va dori o masă la restaraurant.

Și cum a doua zi se mănâncă măcinici, dar sunteți obosite după petrecerea de 8 martie, lăsați prepararea lor în seama celor de la Orizont Catering Ploiești și veți mânca măcinici ca la bunica acasă cu tot ce îi face așa de buni.

 

Verifică şi

Ploieșteni cu care ne mândrim: Vlad Hirlav Maistorovici, violonist, compozitor și dirijor de renume mondial

PLOIEȘTENI CU CARE NE MÂNDRIM Campania Ploieșteni cu care ne mândrim continua cu VLAD HÎRLAV …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *