miercuri , 23 septembrie 2020
Acasă / Social / Încă o investiție Adient Trim în Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești

Încă o investiție Adient Trim în Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Ploiești

Învățământul profesional dual prinde timid contur. După ce a donat mai multe mașini de cusut profesionale, acum, Adient Trim Ploiești a mai făcut o investiție în Liceul Industrial Anghel Saligny Ploiești. Astfel, 23 de elevi învaţă într-o sală de clasă renovată integral de către liderul în producţia de tapiţerii pentru scaune auto, ca parte a proiectului de susţinere a învăţământului profesional dual.

Amenajarea “Sălii ADIENT” a presupus o investiţie, care a asigurat zugrăvirea, repararea tuturor pereţilor clasei, finisarea cu vopsea și tapet cu imagini specifice, care să îi inspire pe elevi la studiu, dotarea cu tablă nouă, catedră, precum și echiparea scaunelor din sala de clasă cu huse proiectate special și confecționate de o echipă de proiect din cadrul ADIENT TRIM Ploiești. De asemenea, proiectul a avut în vedere modernizarea instalaţiilor electriceDacă anul trecut compania a donat instituţiei de învăţământ trei maşini de cusut profesionale, 2019 debutează cu renovarea completă a sălii de clasă unde studiază viitori maiștri în arta cusutului.

Colaborarea dintre ADIENT şi Liceul “Anghel Saligny” din Ploieşti a început în anul 2018, aceasta fiind prima generaţie de elevi care, la finalul celor 3 ani de studiu, vor obţine calificarea profesională Confecţioner Produse Textile.

 La evenimentul de inaugurare a “Sălii ADIENT” au participat: Aurelian Dumitru, HR Business Partner Trim Operations EMEA, Adrian Diţa, Director Tehnic ADIENT TRIM Ploieşti, Carmen Bărbulescu, HR Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești, Mădălina Crăciun, Director Executiv – Direcția Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești și Țenescu Liliana – Otilia, Inspector Școlar General Adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Prahova. Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” a fost reprezentat de Anca Niculae, Director General și Gabriela Mustaţă, Director Adjunct, alături de o delegaţie de profesori şi maiştri instructori.

Investiţia în învăţământul profesional dual este esenţială şi reprezintă o prioritate pentru noi ca angajatori. Adient Trim Ploiești le propune tinerilor din Prahova oportunităţi de formare profesională și le garantează accesul la educaţie şi formare profesională de calitate, dar și locuri de muncă, după absolvirea cursurilor”, declară Aurelian Dumitru, HR Business Partner Trim Operations EMEA.

 ”Mediul în care ne formăm este extrem de important şi, atunci când am iniţiat proiectul clasei de învăţământ dual, ne-am propus să le oferim celor 23 de elevi o educaţie de cea mai bună calitate. Cu sprijinul Liceului Anghel Saligny, viitorii profesionişti vor beneficia nu doar de o instruire impecabilă, ci şi de o experienţă plăcută atunci când pășesc în sala lor de clasă. Pentru noi, este un motiv suplimentar de mândrie şi reconfirmarea unui angajament pe termen lung., spune Carmen Bărbulescu – HR Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

comunicat de presa

 

Verifică şi

GCS: Elevii bolnavi sau care au rude bolnave cu care locuiesc pot face doar cursuri on-line!

Medicul de familie sau medicul curant va da o adeverinţă medicală pentru copiii care sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *