duminică , 24 ianuarie 2021
Acasă / Afaceri / Eveniment de networking la Camera de comerț și industrie Prahova

Eveniment de networking la Camera de comerț și industrie Prahova

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova organizeaza Seminarul de specialitate organizat in cadrul proiectului – “Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei”, POCU/227/3/8/117913. Seminarul de specialitate va avea loc, Joi 21 februarie 2019, interval orar 16:00-18:00,  la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, din Ploiesti, Str. Cuza Voda, nr. 8, sala EUROPA, etajul 2.

Evenimentul este destinat in principal membrilor grupului tinta al proiectului, in vederea asigurarii aplicarii in practica a cunostintelor si competentelor acumulate in urma participarii la activitatile proiectului, dar si reprezentantilor mediului de afaceri prahovean care doresc sa faca parte din acest frumos proiect.

Cu prilejul evenimentului vor fi prezentate activităţile realizate si rezultatele obtinute in proiect, Centrul de Fomare Profesionala in Management si Antreprenoriat infiintat prin proiect, se va vorbi despre performanta IMM in mediul de afaceri prahovean si vor fi dezvoltate conceptele de Mentorat si Coaching, ca si chei de success in dezvoltarea strategica a IMM-ului.

Tot cu ocazia participarii la seminar, se va da startul unor intalniri de business si networking, prin aderarea la Reteaua managerilor si antreprenorilor din cadrul Centrului de formare in Management si Antreprenoriat

Scopul Retelei si al intalnirilor de networking este sa aduca la aceeasi masa, antreprenori, manageri si specialisti cu experiente diferite, pentru a se cunoaste, pentru a face schimb de informatii valoroase din domeniile pe care le reprezinta si, de ce nu, pentru a gasi furnizori, parteneri si posibili prospecti.

Speakeri:

Dl. Florin DUMA – Presedinte Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova

Dna. Irina DOGARU – Director Dezvoltare/Fondator  SC Exelo Training & Development SRL

Aici puteti gasi Agenda evenimentului.  Participarea este gratuita.

Pentru detalii suplimentare si confirmari de participare va rugam sa contactati Camera de Comert si Industrie Prahova, persoana contact: Dra. Diana Crăiniceanu, Expert coordonare/informare evenimente; Telefon: 0727 69 57 59, E-mail: diana.crainiceanu@cciph.ro.

Verifică şi

Oferte avantajoase şi pofticioase de la firmele de catering, pentru ploieştenii care nu vor să stea în bucătărie de sărbători

Dacă nu aveţi timp pentru a găti pentru sărbătorile de iarnă sau pur şi simplu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *