luni , 22 iulie 2019
Acasă / Administratie / Azi ar trebui să se finalizeze lucrările la magistrala de apă de pe Republicii

Azi ar trebui să se finalizeze lucrările la magistrala de apă de pe Republicii

Primăria Municpiului Ploiești anunță, printr-un comunicat de presă, că în cursul zilei de astăzi urmează să se finalizeze lucrările pentru remedierea defecțiunii la rețeaua care a lăsat fără apă potabilă 30.000 de ploieșteni. Urmează probele de presiune, după care totul va reveni la normal. 

”În data de 09.02.2019, în zona Bulevardului Republicii, în apropierea sensului giratoriu de la Caraiman, SC APA NOVA PLOIEȘTI a identificat o avarie la rețeaua de alimentare cu apă.

Astfel, în data de 11.02.2019, ora 9°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI s-a prezentat în vederea verificării și identificării avariei la rețeaua de apă, segment ce a făcut obiectul investiției  “Creșterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrări vizând calea de rulare, stații peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa I”.

În data de 12.02.2019, ora 12°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI a început lucrările de remediere a defecțiunii la rețeau de apă, lucrări care se estimează a se finaliza în data de 14.02.2019.

De menționat faptul că, după ce se vor efectua probele de presiune și operațiunile de spălare și dezinfectare la nivelul conductei, aceasta va fi repusă în funcțiune.

Muncipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și solicită, pe această cale,  participanților la trafic, evitarea pe cât posibil a zonei menționate mai sus, prin folosirea rutelor ocolitoare”, anunță comunicatul de presă al primăriei.

Verifică şi

Prahova în alertă: 15 focare de pestă porcină africană și încă două suspiciuni

De la apariția primului focar de pestă porcină africană în județul Prahova din data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *