miercuri , 24 iulie 2019
Acasă / Administratie / Cum să îți faci cadastru și intabulare gratuite pentru terenuri la Ploiești!

Cum să îți faci cadastru și intabulare gratuite pentru terenuri la Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești reamintește că a semnat Contractul pentru finanțare în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de unități administrativ – teritoriale pentru sectoare cadastrale.

 Obiectivul acestui contract constă în măsurarea și înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor situate în extravilanul/intravilanul municipiului Ploiești (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și publicitate imobiliară, respectiv în următoarele sectoare cadastrale:

 

  • Sector 185 – parțial intravilan și extravilan T62 A761, 786 și T63 PD 788/1 și PD 788;
  • Sector 193 – extravilan T43 A633;
  • Sector 194 – parțial intravilan și extravilan T42 A631, T45 A639, T49 A655;
  • Sector 195 – parțial intravilan și extravilan T41 A628.

Facem precizarea că, principalii beneficiari ai acestui program sunt deținătorii de imobile din sectoarele indicate mai sus. La finalul programului, toate proprietățile vor fi cadastrate și intabulate gratuit.

Astfel, cetățenii care dețin un teren, situat în sectoarele cadastrale menționate, pentru care nu au efectuat cadastru, trebuie să aibă pregătite, din timp, actele necesare, precum: titlul de proprietate emis de comisia locală de fond funciar, contractul de vânzare-cumpărare, certificatul de moștenitor, actele de identitate, etc.

Pentru informații suplimentare, cetățenii interesați sunt rugați să contacteze direct reprezentanții Serviciului Cadastru și G.I.S., din cadrul Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, la telefon: 0244/516699 – interior 325 sau 0753098145.

Comunicat de presa Primaria Ploiesti

 

Verifică şi

Prahova în alertă: 15 focare de pestă porcină africană și încă două suspiciuni

De la apariția primului focar de pestă porcină africană în județul Prahova din data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *