duminică , 13 iunie 2021
Acasă / Turism / Jurnaliştii acreditaţi pe lângă instituţiile UE au vizitat judeţul Prahova

Jurnaliştii acreditaţi pe lângă instituţiile UE au vizitat judeţul Prahova

O delegație formată din 40 de jurnaliști acreditați pe lângă organismele Uniunii Europene au vizitat, ieri, judetul Prahova. In periplul lor pe Valea Prahovei și pe Valea Teleajenului, acestia au aflat istoria Cazinoului din Sinaia și s-au bucurat de frumusețea unica a Castelului Peleș, pe care l-au vizitat fascinati. Organizatorul evenimentului a fost Guvernul Romaniei, prin Ministerul Turismului, iar ministrul Bogdan Trif a condus delegatia la obiectivele care nu trebuie ratate dacă vizitezi judeţul nostru. 

Jurnaliștii au servit masa la Crama Seciu, la Boldeşti Scăeni şi au savurat cu entuziasm preparate româneşti, şorici, brânzeturi, mămăligă, dar şi vinurile prahovene.

Vizita a fost prilejuită de preluarea președinției Consiliului UE de către România pentru șase luni și a fost organizată de către Ministerul Turismului. Jurnaliștii au fost însoțiți de către ministrul turismului, Bogdan Trif, ministrul mediului de afaceri, Radu Oprea, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader și primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

sursa foto: Ministerul Turismului

Magic 5 Atelier de Web Design si website

Verifică şi

Reportaj video: Ce ne-a plăcut şi ce nu ne-a plăcut în vacanţa din Egipt!

Pe la 1800, după expediţia militară a generalului francez Napoleon Bonaparte, Egiptul a devenit una …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *