marți , 26 mai 2020
Acasă / Administratie / Dezbatere publică pentru majorarea tarifului la termie în Ploieşti

Dezbatere publică pentru majorarea tarifului la termie în Ploieşti

Imediat după sărbători, Primăria Ploieşti invită cetăţenii la o dezbatere publică privind stabilirea preţului energiei termice.

În conformitate cu prevederile art.7 alin. (9) și (10) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică se organizează dezbatere publică, în data 04.01.2019, începând cu ora 17:00, la sediul Teatrului Toma Caragiu (Ploiești, Str. Toma Caragiu, nr.13), cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea ajustării prețului de producere – transport – distribuție a energiei termice destinată SACET, livrată de operatorul VEOLIA ENERGIE PRAHOVA SRL, în municipiul Ploiești, precizează conducerea Primăriei Ploieşti într-un anunţ.

Tariful ajustat propus de operator  şi prezentat în urmă cu ceva timp în Consiliul local Ploiesti este de 237,40 lei/ Gcal (fără TVA), avizat de ANRE  de 237,5 lei/ Gcal (fără TVA). Tariful practicat în prezent este de 186,97 lei/ Gcal (fără TVA). Cel propus este cu 50,38 lei/ Gcal (fără TVA) mai mare decât cel actual.

Recomandările se formulează în scris (semnat, datat și cu datele de contact ale expeditorului) și se depun personal și/sau se transmit prin poștă, la sediul Regiei Autonome de Servicii Publice – Ploiești,  Piața Victoriei, nr.17.

 

Verifică şi

Hotărâre CJSU Prahova: Zona metropolitană Câmpina a fost extinsă cu alte localităţi!

În urma unei şedinţe extraordinare, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au stabilit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *