miercuri , 24 iulie 2019
Acasă / Administratie / Moș Nicolae sosește la Ploiești! Vezi programul pe ore

Moș Nicolae sosește la Ploiești! Vezi programul pe ore

Primăria Municipiului Ploiești îl aduce pe Moș Nicolae în mijlocul copiilor, în seara de miercuri, 5 decembrie 2018, anunță municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă. Pe micuții îi vor astepta multe suprirze: spectacole de teatru, momente artistice și mai ales Moșul care le va asculta dorințele și-i va bucura cu câte ceva bun din sacul lui. 

În ajun de Moș Nicolae, municipalitatea îi așteaptă pe copii însoțiți de părinți și bunici, în centrul civic, unde, la scena special amenajată pe esplanada Palatului Culturii se vor desfășura o serie de momente artistice inedite, menite să ne umple sufletele de bucuria copilăriei și jovialitatea Crăciunului.

 Astfel, începând cu ora 17.30, Cercul de teatru al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești va susține un spectacol, iar de la ora 18.00, copiii de la Școala de Arte Vox Apollo” vor oferi spectatorilor un recital muzical antrenant, plin de sclipirea și magia sărbătorilor de iarnă .

În dar pentru cei mici, de la ora 18.30, actorii Teatrului de animație “Imaginario” Ploiești  vor susține spectacolul “Prostia Omenească”. Să nu uităm că, personajele marelui nostru povestitor Ion Creanga reușesc cu adevărat să ne stârnească râsul, indiferent de vârstă, iar actorii vor transpune cu talent învățămintele acestei piese de teatru, arătându-ne cât de valoroasă este înțelepciunea noastră populară.

 În finalul serii, Moș Nicolae va sosi printre copiii prezenți la scena de pe esplanada Palatului Culturii pentru a le asculta dorințele și spre a le oferi cu drag mici surprize.

 

Apoi, Moș Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, așa cum se știe, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moșul vine la copiii cuminți să le aducă daruri, în ghetuțele sau cizmulițele pe care aceștia le-au lustruit și le-au așezat la geam.

Verifică şi

Prahova în alertă: 15 focare de pestă porcină africană și încă două suspiciuni

De la apariția primului focar de pestă porcină africană în județul Prahova din data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *