luni , 22 iulie 2019
Acasă / Turism / Vezi care e legătura dintre Campionatul Euro 2020 și județul Prahova!

Vezi care e legătura dintre Campionatul Euro 2020 și județul Prahova!

Județul Prahova a fost selectat printre cele șase județe cu cele mai frumoase obiective turistice din țară pentru a fi promovate pe site-ul oficial al Campionatului de fotbal Euro 2020. 

În acest sens, prefectul Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, au participat la ședința de lucru pentru elaborarea unui plan de strategie turistica a României privind Turneul Campionatului European de Fotbal, eveniment găzduit de Palatul Victoria.

Organizarea la București a 4 meciuri din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 este o oportunitate importanta de promovare a țării ca destinație turistică unică în Europa.

”Autoritățile prahovene vor transmite până la sfârșitul acestei luni, lista obiectivelor de interes turistic din judetul nostru și materiale promoționale pentru a fi promovate pe site-ul Euro 2020. Precizăm că pentru judetul nostru este o mare oportunitate sa fie astfel prezentat la nivel international, cu atât mai mult cu cât la din tara au mai fost selectate doar alte cinci județe: Brașov, Sibiu, Tulcea, Constanta si Suceava”, se arată într-o informare făcută de Instituția Prefectului județul Prahova.

Deocamdată, pe site-ul oficial al campionatului este prezentat Bucureștiul, din punct de vedere turistic, cu împrejurimile sale. Informațiile răspund la întrebări de genul: ce e de văzut? unde te poți caza? unde și ce poți mânca? etc.

Verifică şi

Concurs ecvestru, muzică clasică şi jazz în faţa Palatului Cantacuzino de la Floreşti

Karpatia Pony Show 2019 continuă tradiția unui eveniment unic și spectaculos de Ziua Copilului, care în 2018 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *