miercuri , 23 octombrie 2019
Acasă / Turism / Sinaia, declarată cea mai frumoasă staţiune de schi în 2018 la World Ski Awards

Sinaia, declarată cea mai frumoasă staţiune de schi în 2018 la World Ski Awards

România este printre cele 26 de națiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare și premiere a performanței în sporturile de iarnă, World Ski Awards. Sinaia a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România pentru anul 2018.

Obiectivele turistice deosebite, infrastructura hotelieră, frumusețea peisajelor, potențialul de dezvoltare montană și investițiile majore din ultimii ani au contribuit decisiv la acordarea acestei distincții, consideră autorităţile locale sinăiene.

Din partea orașului Sinaia au participat la Gala World Ski Awards Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea și Maria Floricică, administrator al domeniului schiabil sinăian.

“Multe emoții, dar și multă fericire și mândrie pentru orașul nostru. După 11 ani de investiții constante în domeniul schiabil sinăian, rezultatele ne bucură și ne motivează! Au fost clipe unice la Kitzbuhel, când cei mai mari jucători ai schiului mondial au urmărit cu interes filmul de prezentare al orașului nostru. Mai sunt multe de făcut, știm asta, dar știm și că suntem pe drumul cel bun. Mergem înainte! Mulțumesc echipei, atât celei din Primăria Sinaia cât și celei de la Transport Urban – Gondola Sinaia, mulțumesc sinăienilor, felicitări tuturor!”, a declarata primarul oraşului, Vlad Oprea.

Pe primele locuri s-au situat staţiuni de schi din Franţa, Elveţia şi Austrai, ţări cunoscute peste tot în lume pentru infrastructura de schi foarte dezvoltată.

 

Verifică şi

Septembrie plin de evenimente deosebite în Prahova. Uite lista APDTP!

Luna septembrie este plină în evenimente de tot felul, iar Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *