luni , 24 februarie 2020
Acasă / Administratie / Ce ”miracole” se mai întâmplă zilele acestea în cartierul Mitică Apostol?!
Chiar dacă nu pare, acesta este un bulevard. Bulevardul Energiei

Ce ”miracole” se mai întâmplă zilele acestea în cartierul Mitică Apostol?!

Cartierul ploieștean Mitică Apostol, cel veșnic uitat de autorități, se tranformă în fiecare zi. Lucrările pentru introducerea canalizării sunt în plină desfășurare. Primarul Adrian Dobre anunță că zilele acestea se acționează pe 6 străzi. 

”Pe strada Cetinei, tronsonul principal de canalizare este deja realizat și azi și mâine se fac trasările pentru străzile Brândușelor, Cerbului, Gaterului unde va exista si canalul colector, Lăstunului, Trestioarei și Prigorii. din primăvara anului viitor,imediat ce vremea o va permite, lucrările vor fi continuate în tot cartierul pe partea de canalizare. Săptămâna viitoare vom avea o intlanire cu reprezentantii de la Apa Nova pentru a finaliza si lista de investitii pentru sistemul de alimentare cu apă și am avut deja o serie de discuții cu Distrigaz pentru a vedea dacă mai au intervenții până vom asfalta. Mai așteptăm un aviz de la CFR pentru subtraversarea pentru legătura dintre Ploiești și Mitică Apostol. S-a primit un aviz de principiu, urmează să-l primim și în scris”, a explicat Adrian Dobre.

Primăria Ploieşti a semnat în toamna lui 2017 un contract de proiectare în vederea extinderii reţelelor de canalizare cu o valoare estimată de 33 de milioane de lei. Banii provin din creditul de la Exim Bank, contractat în 2016 de municipalitate și 15 milioane de lei au fost alocați extinderii reţelei de canalizare în cartierul Mitică Apostol. Lucrările ar fi trebuit să fie gata la finalul lunii iunie, dar au apărut tot felul de probleme tehnice.

Verifică şi

Atenție la incendierile de miriște ! Amenda poate ajunge la 2.500 de lei!

Vremea frumoasă i-a scos pe agricultori din casă mult mai devreme decât anii trecuți. Aceștia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *