marți , 31 martie 2020
Acasă / Administratie / Consiliul Județean Prahova este asigurat. Poate să vină iarna!

Consiliul Județean Prahova este asigurat. Poate să vină iarna!

De astăzi, 15 noiembrie 2018, au intrat în vigoare contractele de deszăpezire la nivelul Județului Prahova, derulându-se până la data de 15 martie 2019. Pentru perioada sezonului rece sunt pregătite 45.624 tone nisip şi 4562 tone sare în amestec.

Pentru un m2 supus acţiunii de combatere polei-gheaţă se folosesc 110 g amestec (100 g nisip, 10 g sare). 

În prezent, în judeţul Prahova, circulaţia pe drumurile judeţene se desfăşoară în condiţii optime, nefiind afectată de fenomene meteo specifice iernii (polei, ninsori).

Pentru menţinerea drumurilor în stare de viabilitate vor fi disponibile 136 de utilaje de specialitate (încărcător frontal, utilaj multi-funcţional Autogreder, buldoexcavator, autoutilitară, autofreză). Acestea vor fi utilizate atunci când situația o impune, în funcție de informaţiile pe care le preiau prestatorii, din surse credibile (prognoze meteo, informaţii preluate de la poliţie sau administraţiile publice locale, deplasări în teren).

La nivelul Consiliului Judeţean Prahova a fost înfiinţat un centru de preluare/ transmitere de informaţii, care va deveni operaţional la momentul potrivit. Astfel, pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0244/514.545 – int. 290 și 0786.715.157.

Verifică şi

Colegiul Medicilor Prahova solicită testarea imediată şi periodică a personalului medical

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Prahova a transmis un mesaj administraţiei judeţene prin care atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *