duminică , 26 mai 2019
Acasă / Administratie / Ploieștiul se pregătește de sărbători. Vezi ce surprize vor fi!

Ploieștiul se pregătește de sărbători. Vezi ce surprize vor fi!

Toți ploieștenii văd de mai bine de o săptămână forfotă în centrul orașului. Se verifică cabluri, se întind fibre luminoase în copacii din fața Palatului Administrativ si aproape că nu mai ai pe unde să treci de mașini ale operatorului de iluminat care montează luminițele speciale de sărbători. 

Anul acesta, luminițele nu se vor mai aprinde în Ajun de Moș Nicolae, așa cum e tradiția la Ploiești, ci în seara de 1 decembrie, în jurul orelor 18.00. Decizia a fost luată de executivul ploieștean dat fiind că anul acesta sărbătorim 100 de ani de Românie Mare, iar manifestările destinate Zilei Naționale a României sunt deosebite față de acești ani.

În seara aceleiași zile va avea loc și un concert pe o scenă care va fi deschisă în perioada 1-21 decembrie, potrivit caietului de sarcini al atribuirii directe pe care o va face primăria, firmei care se va ocupa cu așa ceva. Scena va avea instalații de lumini, spot de urmărire, mașină de fum, mașină de zăpadă etc.

În jurul acestei scene va fi montat Târgul de Crăciun, amplasat în zona civică.

Se pare că anul acesta nu vom avea brad în centrul parcului din fața Palatului Administrativ, ci o umbrelă formată din beculețe luminoase, care va forma un brad stilizat. 

Deocamdată, Primăria Ploiești nu a făcut publică lista evenimentelor care se vor derula în perioada sărbătorilor, dar se știe că vor fi iluminate și cartierele, iar Orășelul copiilor va fi amplasat în fața Sălii Sporturilor.

Verifică şi

3,75% dintre prahoveni au votat deja pentru europarlamentare și 3,27% pentru referendum

Până la ora 9.00, din cei 658.848 de alegători înscriși pe listele permanente și speciale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *