miercuri , 24 iulie 2019
Acasă / Economic / AFLĂ ce a făcut o prahoveancă pentru a-și putea radia firma!

AFLĂ ce a făcut o prahoveancă pentru a-și putea radia firma!

Neregulile pe care le fac administratorii de firme în actele societății pot fi verificate și dacă au trecut foarte mulți ani. O prahoveancă de 46 de ani, care avea calitatea de asociat într-o firmă din Câmpina este acuzată de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice de săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acest serviciu din cadrul IPJ Prahova a anunțat că a definitivat cercetările în acest dosar penal.  

“Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, s-a stabilit că aceasta – în calitate de asociat la o societate comercială – a falsificat o hotărâre a asociaților în anul 2015, din care rezulta că firma respectivă nu avea datorii față de terții creditori și nu avea active și pasive în patrimoniul împărțit, deși aceasta avea datorii. Ulterior, documentul falsificat – împreună cu alte documente contabile întocmite de inculpată, care nu erau conforme cu realitatea – au fost folosite la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru radiere”, transmite printr-un comunicat IPJ Prahova

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizare a instanţei competentă a soluţiona cauza.

Verifică şi

Mâine, în Prahova, se va lansa programul Rabla pentru electrocasnice

Joi, 23 mai 2019, ora 11:00, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, va deschide oficial sesiunea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *