sâmbătă , 20 aprilie 2019
Acasă / Afaceri / Târg cu bunătăți și dichisuri, în acest weekend, la Sinaia
Vaccineaza-l

Târg cu bunătăți și dichisuri, în acest weekend, la Sinaia

În perioada 9-11 noiembrie, toți cei care vor vizita Sinaia nu trebuie să rateze TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI care vă așteaptă în centrul orașului. Așa cum v-ați obișnuit, târgul are  produse de calitate superioară, fie că vorbim de mâncare sau obiecte artizanale. 

La capitolul mâncare delicioasă produsele lactate ale familiei Bangală din Fundata, Producătorul anului în România, ani la rândul, sunt renumite și la fel dulcețurile, gemurile și siropurile de pe Dealurile Uilei de la familia Tămășan sunt speciale prin însăși ingredientele folosite –dulceața din flori de salcâm, boabe de soc, păpădie, strugurei roz, prune cu nuci, coacăze negre sau siropul de pere, păpadie, mentă sălbatică, trandafiri.

Ca și ediția trecută, din luna octombrie, italianul stabilit în satul Tirol din Caraș Sebeș va aduce cașcavaluri și brânzeturi făcute după rețete italiene, din lapte bănățean și care vă va îmbia cu grai românesc și accent italian să degustați bunătățile aduse la Sinaia.

O listă întreagă de alte bunătăți veți găsi în târg: pastamă de oaie, păstrăvi de la Doftana afumați numai cât trebuie, folosiți și în zacusca de legume și la specialitatea Păstrăvăriei- cârnații din păstrăv, miere naturală dar și preparate pe bază de miere și propolis sau o gamă de siropuri, dulcețuri și nectaruri făcute pe bază de cătină, din plantație proprie, de la Habic. Prăjiturile de casă, turta dulce, baclavalele, covrigii argeșeni și ciocolata de casă vor satisface poftele iubitorilor de dulciuri.

Pentru că la sfârșit de săptămână petrecerile de sărbătorire a Sf. Mihai și Gavril vor fi în toi, e bine de știut că veți găsi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri cadourile perfecte – unicat și lucrate manual: tablouri sugestive din fir continuu de sârmă inoxidabilă, bijuterii din pietre semiprețioase, ii și chimire, aranjamanente florale și produse cosmetice pe bază de lavandă, îmbrăcăminte pictată manual sau genți din piele.

Pentru toate acestea și încă multe altele pe care le veți descoperi mergând la pas în aer curat de munte, merită să faceși un drum până la Sinaia.

Verifică şi

Târgul cu bunătăți și dichisuri vă așteaptă la Sinaia de mâine!

Dacă aveți drum prin Sinaia sau chiar v-ați propus un weekend la munte, văveți delecta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *