joi , 27 iunie 2019
Acasă / Economic / Mirii, luați la întrebări de ANAF privitor la contractele pentru nuntă

Mirii, luați la întrebări de ANAF privitor la contractele pentru nuntă

După ce o vară întreagă, anul trecut, inspectorii ANAF au stricat nunțile românilor, mergând în control chiar la petreceri, acum fiscul a găsit altceva. ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații economice au avut, în contextul căsătoriei civile și religioase, cu PFA, firme și altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere și spațiul (restaurantul), potrivit informațiilor Profit.ro. Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese și intermediari. Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

Jurnaliștii profit.ro au găsit și o portiță de salvare pentru că persoanele fizice nu au obligații în ce privește păstrarea unor documente privind eventualele tranzacții cu firme, PFA sau orcine altcineva furnizează serviciile verificate de ANAF. 

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/document-operatiunea-impozitarea-nuntilor-fiscul-trimite-tinerilor-casatoriti-formulare-in-care-le-cere-sa-declare-raporturile-economice-cu-fotografi-formatie-si-restaurant-18582117?fbclid=IwAR3L6oJPxbOI5dmk8XFiXlUih1q1rNlMK07jCsi2OdCF1vewfQOrrm79WBY

Verifică şi

Mâine, în Prahova, se va lansa programul Rabla pentru electrocasnice

Joi, 23 mai 2019, ora 11:00, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, va deschide oficial sesiunea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *