miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Social / Vezi cauzele pentru care merită să licitezi la Cercul de donatori!

Vezi cauzele pentru care merită să licitezi la Cercul de donatori!

Vrei să te implici mai mult în comunitate, dar nu ştii cauzele potrivite credinţelor şi valorilor tale? Fundaţia Comunitară Prahova, prin Cercul de donatori te ajută iar să găseşti cauzele care merită. Vino pe 24 octombrie începând cu ora 18.00 la Hotel Prahova – sala Blue la cea de-a zecea ediție a Cercului de Donatori. 

Vei avea ocazia să adresezi întrebări direct celor care au nevoie de ajutorul tău și să donezi numai dacă ești convins de cauza lor. Așa cum ai aflat deja, este un mecanism simplu, curat și eficient, prin care orice sumă donată este multiplicată, iar impactul este mai mare.

Ca de obicei, participarea este gratuită, dar ajută dacă te înscrii aici sau dacă anunți prin mail sau telefon.

Mai jos aveţi descrise în câteva cuvinte cele trei cauze ale acestei ediţii.

Zonta Club Valea Prahovei 
Peste 20. 000 de femei sunt victime ale violenței domestice în fiecare an. Dar dincolo de orice statistică sunt femeile care îndură o suferință tăcută în relații abuzive. De cele mai multe ori nu contează situația materială sau educația, ci doar abuzul psihologic și fizic la care sunt supuse de către partener. Iar atunci când au nevoie de ajutor trebuie să știe că au un refugiu și pot găsi suport de la persoane specializate. Asociația Zonta Valea Prahovei oferă suport juridic și psihologic pentru peste 20 de femei care sunt victime ale violenței domestice anual. Ambasadorul proiectului este Alexe Dumitru.

 

Concordia România 

Situatia familiilor care traiesc in conditii materiale si sociale precare afecteaza sever capacitatea parintilor de a gasi solutii si a sprijini copiii in continuarea educatiei. O mare parte dintre copii abandoneaza sau sunt exclusi din invatamant. Aceasta este situatia unui numar mare de familii din Ploiesti, judetul Prahova. Acestea sunt familii cu multi copii, cu rata crescuta a somajului, cu o stare de sanatate precara, rata crescuta a abandonului scolar si familial, nivel educational atat al adultilor cat si al copiilor redus. Concordia își propune să ajute 72 de copii cu materiale pentru activitățile extra școlare și articole de îmbrăcăminte. Ambasadorul proiectului este Corina Petcu.

Ploieștiul Virtual 

Imaginează-ți că poți să vezi clădiri emblematice ale orașului reconstituite și că poți păși în 1918 cu ajutorul realității virtuale. Un grup de tineri prahoveni își doresc să prezinte cât de frumos este Ploieștiul și să prezinte un fragment din povestea tumultoasă a orașului. Împreună le putem susține acest proiect ambițios pentru istoria pierdută a ploieștiului. Ambasadorul proiectului este Corneliu Moraru

Verifică şi

Video-Uite cum arată cea mai mare librărie din Prahova! Deschiderea Cărtureşti în Afi Ploieşti

La fel ca multe alte domenii de activitate, librăriile au fost şi ele afectate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *