luni , 25 mai 2020
Acasă / Administratie / Dobre: Avem bani pentru funcționare până la sfârșitul anului!

Dobre: Avem bani pentru funcționare până la sfârșitul anului!

Adrian Dobre, primarul Ploieștiului a dat astăzi asigurări că există bani în bugetul local pentru cheltuielile de funcționare ale primăriei, până la sfârșitul anului, printr-o rectificare bugetară. Acesta a declarat că zvonurile lansate de adversarii politici PSD-ALDE nu au fundament real. 

”Avem soluţii până la finalul anului, toate cheltuielile de funcţionare pe care le avem , fie iluminat , fie salubritate, vor avea sursele necesare pentru a putea încheia acest an. Problema este că toţi cei care reclamă că «vai ce tragedie că nu avem bani la buget» şi aici mă refer tot la PSD-ALDE au fost cei care au aprobat majorări de salarii, au aprobat să se realizeze cursuri ale angajaţilor primăriei în alte localităţi. Toate aceste sume regăsindu-se în buget. Pe de-o parte avem PSD-ALDE care dă drumul la aceste majorări, dar pe de altă parte aceste măsuri au vitregit bugetul“, a precizat primarul.

Acesta a amintit și de faptul că la finalul anului trecut, prin hotărârile luate de guvern, Primăria Ploiești a fost nevoită să dea la stat 40 de milioane de lei, bani care ar fi intrat altfel în proiecte importante ca asfaltări în cartiere mărginașe sau cumpărarera de autobuze noi.

Verifică şi

Până în toamnă, autorităţile din Azuga promit locuinţe pentru sinistraţii de pe strada Umbroasă

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a ajuns astăzi la Azuga, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *