Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Învinge ”mustul și pastrama” de pe coapse la Aquagym Ploiești! P

5 octombrie 2018
Share:
Învinge ”mustul și pastrama” de pe coapse la Aquagym Ploiești! P

Sărbătorile toamnei cu must, struguri, pastramă și cașcavea sunt pe placul tuturor. Combinațiile aceastea culinare, însă, ne cam dau peste cap planurile legate de o siluetă subțire. Puteți, însă, să vă delectați în continuare cu bunătățile toamnei, care vor continua cu cele ale sărbătorilor de iarnă și să contracarați eventuala depunere a kilogramelor în plus, cu sport. Și pentru că vara abia a trecut și sigur ați rămas cu gândul la apă, Aquagym Ploiești vă invită la mișcare în apă. Și nu numai!

Prezentarea de pe site-ul Aquagym Ploiești este mai mult decât îmbietoare, așa că vă rămâne doar să ieșiți din starea de leneveală și să mergeți la bazin.

”Îti doresti sa-ti modelezi corpul, sa slabesti sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou? Atunci Aquafitt este raspunsul! Acum si in Ploiesti poti face sesiuni de Aquagym sau Kangoo Jumps.

Ce poate fi mai placut decat, dupa o zi stresanta la birou, sa mergi impreuna cu prietenele la o sedinta de Aquagym unde puteti face exercitii si puteti reduce numarul caloriilor. Atmosfera este formata din zambete, buna dispozitie si muzica de calitate.In plus, instructorul Maria Nica stie cum sa faca fiecare sedinta interesanta, iar la sfarsit fiecare persoana in parte este multumita si increzatoare ca a facut o treaba buna.

De asemenea, daca vrei sa incerci o sesiune de Kangoo Jumps, te asteptam sa  ,,topaim” impreuna si sa ne bucuram de fiecare exercitiu in parte. Intr-adevar, Kangoo Jumps inseamna mai mult decat o simpla “topaiala”, ghetele au fost proiectate si concepute la inceput pentru atleti, in vederea reducerii presiunii ce era exercitata asupra articulatiilor. Exercitiile nu sunt dificile si oricine le poate face, imediat ce scapi de mica teama de a-ti mentine echibrul dupa ce incalti ghetele.

Tot ce ai de facut e sa vii la AquaFitt sa vezi cum e, si apoi cu siguranta vei reveni cu placere!

In plus pe website-ul nostru http://aquafitt.ro/ vei gasi mai multe informatii despre ce inseamna Aquagym si Kangoo Jumps, dar si despre programari”.