sâmbătă , 15 august 2020
Acasă / Afaceri / Lansarea Bizz.Club Ploiești-de neratat pentru succesul afacerii tale!

Lansarea Bizz.Club Ploiești-de neratat pentru succesul afacerii tale!

Din 21 septembrie, mediul de afaceri ploieștean are la dispoziție un nou club de networking prin intermediul căruia fiecare membru să-și promoveze activitatea.  Este vorba despre Clubul de networking Bizz.Club Ploiești, care aduce toate avantajele pe care oamenii de afaceri ploieșteni le cunoșteau de la Clubul de Networking Ploiești înscris acum într-o rețea la nivel national, din care mai fac parte încă 5 orașe.

Pentru cei care nu cunosc conceptul, Clubul de networking Bizz.Club se desfășoară sub forma unor întâlniri săptămânale între membrii săi, oameni de afaceri care își dezvoltă firmele interacționând în mod constructiv cu alți oameni de afaceri din domenii similare sau diferite de activitate.

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2018/01/31/nu-incerca-sa-vinzi-la-prima-intalnire-sfaturi-de-networking-de-la-marius-stefan/

Întâlnirile încep prin prezentarea afacerii fiecărui membru care solicită totodată sprijin în diverse situații: referințe despre anumite firme cu care ar vrea să încheie parteneriate, promovarea propriei activități în anumite cercuri prin intermediul colegilor din club și altele. La fiecare întâlnire, membrii pot aduce câte un invitat care este interesat de activitatea clubului. Sesiunile se termină cu o prezentare făcută de specialiști în domenii diverse de la economie, educație, cercetare, psihologie etc pentru ca fiecare să plece mai bogat nu numai în relații, ci și în noi cunoștințe.

Noua conducere a clubului, formată din Ionuț Urzeală și Roxana Nicolae, și-a propus să conecteze mediul de afaceri ploieștean cu cele din Brașov, Cluj, Arad, Iași și Timișoara.

Încercăm că aducem cât mai mulți oameni de afaceri mici și mijlocii din Ploiești și din Prahova, pentru a se susține între ei în a-și face afacerile din ce în ce mai puternice și mai profitabile. Ne vom întâlni în fiecare săptămână, joi, de la ora 8.00, la Hotel Central. Evenimentul de lansare a clubului va avea multe surprize plăcute. Invitat special este domnul Marius Ghenea, antreprenor în serie, care are multe de povestit pentru a veni în sprijinul celor care vor să găsească calea către succes mai repede, învâțând din greșelile altora și din rețeta acestora de succes!”, a explicat Ionuț Urzeală.

Marius Ghenea

Evenimentul de lansare va avea loc pe 21 septembrie 2018, de la ora 17.30, la Pik Elegance Ploiești. Vezi AICI agenda.

Pe aceeasi tema:https://prahovaeconomica.eu/2018/01/26/de-unde-porneste-succesul-in-afaceri-sfaturi-de-la-consultantul-razvan-tudor/

 

Verifică şi

Smart Networking-eveniment gratuit, online, pentru promovarea Start-up-urilor din Regiunea Sud-Muntenia

Asociația “Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință și  Cultură” în calitate de beneficiar al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *