marți , 10 decembrie 2019
Acasă / Turism / Vezi programul pe zile și ore al Festivalului ”Sinaia Forever” 2018

Vezi programul pe zile și ore al Festivalului ”Sinaia Forever” 2018

La finalul acestei săptămâni, între 14 și 16 septembrie, orașul Sinaia este în sărbătoare. O nouă ediție a Festivalului Sinaia Forever celebrează cei 100 de ani de Românie Mare. Sub denumirea ”100% România”, festivalul de anul acesta aduce pe scena din Parcul Ghica artiști ca Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, Lidia Buble, Byron, Barbarossa, The Monojacks, Crispus, Lucia, Cuibul, Byron, Rockabella, Next Ex, Dimitri’s Bats, Pinholes, Melting Dice, Fameless, Bucium și alții.

Actorii Teatrului Masca vor defila pe Bulevardul Carol I sub aplauzele spectatorilor la parada de deschidere de vineri de la ora 18.30. 

Festivalul de anul acesta se va desfășura în mai multe zone ale orașul, după cum veți vedea și în program: în fața primăriei, în fața mai multor hoteluri, în parc sau la Casino, dar și la clubul sportiv.

Producătorii din Sinaia pot comercializa produsele lor la tarabe oferite gratuit în cele trei zile de festival, dar vor fi produse și ale altor comercianți.

Ca de obicei veți găsi o zonă a produselor alimentare, chiar cu preparate care se pot servi pe loc, dar și o alta cu produse artizanale din toată țara.

Accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu str. Aosta până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom), de miercuri 12.09.2018 ora 12.00 până  duminică, 16.09.2018 ora 20.00. De asemenea, circulația va fi restricționată pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom) și pe strada. O Goga, de joi, 13.09.2018, ora 08.00 până duminică, 16.09.2018, ora 20.00.

Verifică şi

25 de ani de Sinaia Forever. Află programul celui mai tare festival prahovean!

Din 1995, toamna, Sinaia este în sărbătoare. Ziua localităţii s-a transformat cu fiecare ediţie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *