sâmbătă , 17 noiembrie 2018
Acasă / Social / Ştim că eşti bun! Un copil de 12 ani din Ploieşti are nevoie urgentă de ajutor!

Ştim că eşti bun! Un copil de 12 ani din Ploieşti are nevoie urgentă de ajutor!

Alexandra Bratu, un copil de doar 12 ani din Ploieşti, are nevoie urgentă de ajutorul semenilor. Fetiţa a fost diagnosticată recent  cu leucemie acută limfoblastică, o boală gravă, dar pentru care există tratament. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns acest diagnostic, ulterior medicii au descoperit ca micuţa are si o anomalie a genomului MLL, aceasta îngreunând vindecarea Alexandrei prin tratamentul comun, chimioterapeutic.

Se pare că singura soluţie este transplantul medular (de măduvă osoasă), operaţie dificilă şi costisitoae, ce presupune o recuperare indelungată si grea. Costurile tuturor procedurilor se ridică la aproximativ 200.000 euro.

Alexandra are nevoie urgentă de ajutorul oricui îl poate oferi pentru a urma toate procedurile necesare însănătoșirii ei.

Conturile deshise sunt :

EUR RO77BTRLEURCRT0358595701
GBP RO35BTRLGBPCRT0358595701
RON RO30BTRLRONCRT0358595701
USD RO81BTRLUSDCRT0358595701

pe numele Cristian Bratu pentru Alexandra

Cei care nu pot dona,pot ajuta printr-un share masiv, vă rugăm !

Nota redactiei:

Cam aşa sună anunţul pe care mi l-a transmis ieri o prietena de pe facebook. Sunt aşa de multi copii bolnavi de leucemie si alte forme de cancer, încât, treptat, devii imun sau preferi să ignori astfel de mesaje. 200.000 de euro sunt mulţi bani, dar şi noi suntem mulţi. Dacă fiecare ar intelege ca boala aceasta nu alege şi că oricine ar putea avea nevoie de ajutor la un moment dat în viaţă, pentru el sau membrii familiei sale, banii aceştia s-ar strânge repede. E nevoie doar ca intr-o zi sa nu mai iei cina la restaurantul preferat, sa renunti o saptamana la ţigări, să nu iti mai cumperi rochia aia galbena (oricum nici nu ai purtat tot ce ai in sifonier in vara asta) sau, dacă eşti şi mai darnic, să îţi donezi petrecerea aniversară sau concediul. Fiecare copil merită o şansă la viaţă pentru că în fiecare există potenţialul de a ajunge cel care va salva lumea!

Verifică şi

Unde nu face statul, se implică firmele! Vezi cum arată un laborator al școlii din Brebu!

Școala Gimnazială ”Matei Basarab” din Brebu este prima beneficară a unei campanii care și-a propus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *