vineri , 16 noiembrie 2018
Acasă / Afaceri / Programul Start Up Nation 2018 va începe în această toamnă

Programul Start Up Nation 2018 va începe în această toamnă

“Vom avea bani pentru Start up Nation 2018 dupa rectificarea de buget!”, a declarat Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, prezent astăzi la Ploiești pentru lansarea unui proiect dedicat IMM-urilor. Întrebat când se va deschide finanțarea și când vor putea depune dosarele cei interesați, acesta a precizat că programul va demara cu siguranță toamna aceasta. Start Up Nation 2017 a finanțat 8.500 de afaceri. 

Totodata, ministrul i-a îndemnat pe cei care au câștigat finanțare anul trecut să se prezinte cu cererile de plată la ghișeele agențiilor regionale pentru IMM-uri și la băncile partenere pentru a intra cât mai repede în posesia banilor pentru că aceștia există.

În afara programului Start Up Nation, tinerii antreprenori mai au la dispoziție și alte programe: programul național multianual de microindustrializare, programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață, programul de susține a internaționalizării operatorilor economici români, cel pentru susținerea meșteșugurilor și artizanilor și altele.

 

 

Verifică şi

A apărut ghidul solicitantului pentru Start Up Nation 2018

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat proiectele pentru Ghidul solicitantului și Procedura de implementare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *