duminică , 22 septembrie 2019
Acasă / Locuri de munca / Cursuri pentru tineri din medii dezavantajate la Școala de Meserii Concordia

Cursuri pentru tineri din medii dezavantajate la Școala de Meserii Concordia

Până pe 14 septembrie, tinerii proveniți din medii sociale dezavantajate se pot înscrie la unul dintre cursurile gratuite de formare profesională organizate de Școala de Meserii CONCORDIA din Ploiești.

Tinerii trebuie să aibă minim 8 clase absolvite și vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani pentru calificarea de brutar sau între 18 și 30 de ani pentru calificarile de tâmplar și  lucrător în cultura plantelorDurata cursurilor este de 10 luni, iar tinerii pot primi cazare și masă gratuite.

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor proveniți din medii dezavantajate, dintr-un sistem instituționalizat sau lipsiți de sprijiul familiei, la educație și formare profesională de calitate.

Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie. La finalizarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări și în Uniunea Europeană. După finalizarea cursurilor, prin Serviciul de Job Coaching, tinerii sunt sprijiniți în găsirea unui loc de muncă.

Mai multe informații despre înscriere aici https://www.concordia.org.ro/scoala/cum-te-inscrii/

______

Despre CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

comunicat de presa

Verifică şi

Ce instituții publice din Prahova au concursuri de angajare în curând!

Dacă vă doriți să lucrați în administrația publică, în afara surselor de informare directe, consultați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *