marți , 4 august 2020
Acasă / Social / Vezi la ce festivaluri, târguri și alte evenimente din Prahova poți merge în curând

Vezi la ce festivaluri, târguri și alte evenimente din Prahova poți merge în curând

Pentru prahovenii care nu sunt în concediu în următoarea lună, în Prahova sunt organizate mai multe evenimente menite să îi scoată din case și să-i relaxeze. 

Astăzi de la ora 17.30 se va deschide Festivalul Folcloric ”Prahova iubeste Basarabia”. Până duminică, 26 august, pe scena din fața Palatului culturii din Ploiești vor evolua mai multe ansambluri folclorice din România, dar și din vechile provincii românești, Basarabia și Bucovina. Programul acestui eveniment este AICI . Pe toată perioada desfășurării festivalului, vizitatorii au la dispoziție și o zonă culinară cu produse tradiționale: sarmale, tochitură, murături sau cozonaci.

Sâmbătă și duminică, la Brebu, lângă Câmpina, se desfășoară tradiționalul Festival al Dulceței. În fața primăriei din Brebu veți putea desgusta și cumpăra tot felul de sortimente de dulceață, de la cele clasice până la combinații care mai de care mai ciudate, dar delicioase: țelină cu măr, ananas cu nucă și altele care vă vor lăsa cu siguranță o amintire plăcută. În plus, în imediata apropiere este Casa Domnească, un muzeu care trebuie neapărat vizitat.

Pentru viitori părinți sau părinți de bebeluși, la Ploiești Shopping City, de azi și până duminică, se desfășoară  Bebe Fest  primul târg din Prahova care își propune să instruiască părinții în creșterea corectă a micuților lor.

Pe 30 august, Prahova în acțiune, filiala Ploiești organizează evenimentul Tocuri pe bicicletă, care își dorește să promoveze deplsarea cu bicicleta pentru un oraș mai puțin poluat. Primele 100 de femei inscrise la eveniment vor primi kit-ul de participare ce va contine numerele de inscriere la concursurile “Cea mai frumosa bicicleta/trotineta” si “Cea mai feminina tinuta”, precum si surprizele oferite de partenerii si sponsorii evenimentului. AICI ai mai multe detalii!

De pe 7 până pe 9 septembrie, toată lumea este invitată la Valea Doftanei la Festivalul Cașcavelei. Producătorii din zonă vă așteaptă cu renumita brânză omologată ca produs românesc, dar și cu păstrăvi de la păstrăvăria din localitate, preparați în fel și chip și cu multe altele bucate delicioase.

Între 14-16 septembrie se desfășoară Festivalul Sinaia Forever, un eveniment de tradiție în Perla Carpaților care nu trebuie ratat. Deocamdată, Primăria Sinaia nu a dezvăluit surprizele din acest an, dar suntem siguri că merită deplasarea.

 

Verifică şi

Concert al Filarmonicii din Ploieşti, mâine, în faţa Bisericii Sfântul Andrei

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *