sâmbătă , 20 aprilie 2019
Acasă / Social / Liceul ”Anghel Saligny” Ploiești face înscrieri pentru o clasă de învățământ dual
Vaccineaza-l

Liceul ”Anghel Saligny” Ploiești face înscrieri pentru o clasă de învățământ dual

Elevii care au absolvit clasa a VIII-a şi vor să îşi construiască o carieră în domeniul industriei textile se mai pot înscrie pentru un loc în clasa de învăţământ dual susţinută de ADIENT TRIM Ploieşti în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny, în perioada 31 august –3 septembrie 2018.

Tinerii implicaţi în acest program educaţional beneficiază de pregătire teoretică şi practică, învaţă o meserie şi au un loc de muncă asigurat în cadrul ADIENT TRIM Ploieşti după finalizarea studiilor.

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2018/05/10/vrei-sa-lucrezi-chiar-daca-esti-necalificat-sau-ai-deficiente-de-auz-adient-trim-ploiesti-face-angajari/

Lansată ca proiect pilot pentru anul şcolar 2018 – 2019, clasa are 20 de locuri susţinute de către companie, cursurile urmând a se desfăşura în incinta Liceului Tehnologic Anghel Saligny din str. Mihai Bravu, nr.249, Ploieşti.

Ce avantaje sunt pentru elevi oferă clasa de învăţământ dual:

  • O experienţă educaţională completă, pregătire teoretică și de specialitate în școală, stagii de pregătire practică în cadrul ADIENT TRIM Ploieşti;
  • O bursă lunară de 400 de lei;
  • Certificat de calificare profesională de Confecţioner Produse Textile;
  • Un loc de muncă asigurat, la momentul absolvirii învățământului profesional.

Colaborarea dintre ADIENT TRIM Ploieşti – fabrică specializată în realizarea de tapiţerii auto Premium şi Liceul Tehnologic Anghel Saligny face parte din strategia ADIENT de a susţine învăţământul dual, astfel încât tinerii din judeţul Prahova să poată beneficia de oportunităţi profesionale pe termen lung, chiar la ei acasă.

“La ora actuală, tinerii ştiu să gândească în perspectivă şi se întreabă ce vor face în viitor. La rândul lor, companiile sunt preocupate de atragerea şi retenţia forţei de muncă pe termen lung. Liantul dintre cele două perspective este educaţia. De aceea aici, la ADIENT TRIM Ploieşti, ne implicăm activ în susţinerea formării profesionale a elevilor, în comunitatea din care aceştia fac parte, astfel încât să putem construi împreună un parteneriat de succes” a spus Costin Trîmbiţaşu, Directorul fabricii ADIENT TRIM Ploieşti.

Mai multe detalii despre programul de Învăţământ dual susţinut de ADIENT TRIM Ploieşti pot fi obţinute la numerele de telefon 0372 447 901 sau 0372 447 966.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă.

Verifică şi

APOR continuă campania de depistare a leucemiei la copii, ”Te rog, mamă, ai grijă de mine!”

Zeci de copii din Prahova au fost testați zilele acestea pentru leucemie, în cadrul campaniei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *