miercuri , 27 ianuarie 2021
Acasă / Social / Video-Uite cum arată locul de joacă din incinta Zoo Bucov!

Video-Uite cum arată locul de joacă din incinta Zoo Bucov!

Locul de joacă realizat la sfârșitul anului trecut în incinta Zoo Bucov din sponsorizarea Rafinăriei Petrotel Lukoil a fost lărgit, iar de astăzi, micuții vizitatori se pot bucura de el. Pe lângă toboganul, leagănele  și balansoarul de anul trecut, au mai fost instalate încă un tobogan, un carusel și un sistem de cățărare pe sfori. Totul respectă cele mai riguroase norme de siguranță, locul de joacă fiind montat pe o mochetă antitraumă.

“Compania Lukoil în cele peste 40 de ţări în care îşi desfăşoară activitatea este un partener al vieţii sociale al colectivităţii în care funcţionează. La fel se întâmplă şi aici la Ploieşti, pentru că aici locuim, aici trăiesc copiii noştri şi asta e o investiţie în viitorul copiilor noştri, e o investiţie pentru comunitate. Sperăm să continuăm şi în anii viitori astfel de proiecte, a declarat  Dan Dănulescu, directorul general adunct al Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploiești.

Extinderea locului de joacă este o parte a unui vast proces de modernizare a Parcului Memorial ”Constantin Stere”.

“Este o investiţie importantă, o investiţie care s-a unit cu o altă investiţie, a municipalităţii, şi anume reabilitarea parcării de la intrarea în parc. Sperăm ca la anul să avem banii necesari să-i montăm şi stâlpi de iluminat şi poate să mai facem şi alte locuri de joacă”, a declarat si Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

La inaugurare au fost aduşi şi copiii Centrului Social Rază de Soare Băicoi care s-au bucurat primii de noile obiecte de joacă, de masa de prânz şi de cadouri oferite de rafinăria ploieşteană.

Locul de joaca de la Zoo Bucov este a cincea investiție de acest gen sponsorizată de Petrotel Lukoil în Ploiești.

 

 

Verifică şi

Video-Uite cum arată cea mai mare librărie din Prahova! Deschiderea Cărtureşti în Afi Ploieşti

La fel ca multe alte domenii de activitate, librăriile au fost şi ele afectate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *