duminică , 26 mai 2019
Acasă / Administratie / Parcările cu plată din Ploiești ar putea fi luate din administrarea SGU

Parcările cu plată din Ploiești ar putea fi luate din administrarea SGU

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre a declarat astăzi, încă o dată, că este nemulțumit de prestația angajaților SGU Ploiești în toate domeniile de activitate pe care ar trebui să le acopere aceștia. Problema cea mai gravă, crede primarul, este faptul că angajații SGU nu reușesc să eficientizeze parcările cu plată din municipiu și în acest sens, Dobre spune că a avut o discuție cu viceprimarii pentru a scoate acest serviciu din administrarea SGU. 

”Am discutat cu domnii viceprimari pe această temă și dacă SGU continuă să nu genereze acele venituri pe care ar trebui să le obțină din parcări, vom crea un serviciu al primăriei care să administreze aceste parcări”, a declarat Dobre.

Afirmațiile acestea vin în situația în care, la începutul acestui an, după ce s-a decis eliminarea legitimațiilor de parcare pentru anumite categorii de beneficiari, conducerea SGU anunța creșterea încasărilor pe acest sector.

”Nici spațiile verzi nu sunt bine îngrijite deși ar trebui să fie pe teren, zilnic, 200 de oameni. Dacă mergem pe străzi, vom găsi maxim 30-40, ceilalți fiind în concedii sau cine știe unde. Sunt multe sesizări venite din partea cetățenilor. Ei ar trebui să treacă măcar o dată la două luni în fiecare zonă, dar asta nu se întâmplă. Structura de personal este inadecvată!”, a completat Dobre.

Verifică şi

3,75% dintre prahoveni au votat deja pentru europarlamentare și 3,27% pentru referendum

Până la ora 9.00, din cei 658.848 de alegători înscriși pe listele permanente și speciale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *