duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Social / Ce spune Petrotel Lukoil Ploieşti despre conducta de apă fisurată de un investitor privat

Ce spune Petrotel Lukoil Ploieşti despre conducta de apă fisurată de un investitor privat

Situaţie conflictuală în zona de sud a Ploieştiului, unde un investitor privat a spart voit conducta de apă  care alimentează Rafinăria Petrotel Lukoil Ploieşti. PFA-ul doreşte să construiască în Bariera Bucureşti un cartier rezidenţial şi are chiar autorizaţie de la Primăria Ploieşti, dar sub terenul pe care l-a achiziţionat trece şi această conductă. Astăzi, investitorul a intrat cu un buldoexcavator în zona conductei şi a fisurat-o. 

Printr-un comunicat de presă, rafinăria ploieşteană spune că s-a adresat autorităţilor competente pentru soluţionarea problemei.

”Societatea PETROTEL-LUKOIL S.A., în calitate de proprietar al conductei DN 800 Brazi, dorește să aducă la cunoștința publicului faptul că această conductă de apă alimentează Rafinăria Petrotel-Lukoil (fostă Teleajen) încă din anul 1983. În urma unor acțiuni ale proprietarului terenului situat în Bulevardul București nr. 28K, PFA Lupu Mărioara Domnica, și a angajaților săi, integritatea acestei conducte a fost afectată.

În vederea soluționării acestei probleme, societatea PETROTEL-LUKOIL S.A. s-a adresat autorităților competente care urmează să dispună măsurile legale ce se impun în cauză.

Menționăm că Rafinăria PETROTEL-LUKOIL nu a pus în pericol angajații săi sau comunitatea ploieșteană, așteptând din partea autorităților regionale și locale, soluționarea problemei apărute. Față de alte informații ivite în spațiul public, Rafinăria PETROTEL-LUKOIL nu dorește să comenteze la acest moment”.

Verifică şi

Recomandările Grupului de comunicare Strategică pentru începutul anului şcolar

Pentru a veni în ajutorul părinţilor şi elevilor care au o mulţime de întrebări fireşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *