luni , 14 octombrie 2019
Acasă / Afaceri / Ploieşti West Park îşi măreşte portofoliul cu noua fabrica Rockwool

Ploieşti West Park îşi măreşte portofoliul cu noua fabrica Rockwool

Alinso Group, dezvoltatorul Ploieşti West Park, anunță demararea lucrărilor de construcție, în cadrul parcului, a noii fabrici ce își va începe activitatea de producție în anul 2019. Este vorba despre prima fabrică de vată minerală bazaltică dezvoltată de producătorul danez Rockwool în România.

PWP găzduiește, în prezent, 61 de companii internaționale renumite, din diverse domenii de activitate – logistică, producție și servicii. Dezvoltat pe 300 de hectare de teren industrial, PWP este locația ideală pentru dezvoltarea unei afaceri, datorită capacităților rapide de execuție, a calității clădirilor și a spațiului de lucru, a serviciilor de administrare a infrastructurii și celor de mentenanță oferite clienților săi.

 

Acesta este și motivul pentru care Grupul Rockwool a ales amplasarea primei fabrici în PWP. Proiectul implică o investiție inițiala de 50 milioane de euro. Fabrica este amplasată pe un teren de aproximativ 30 ha și va reprezenta o zonă modernă de producție și birouri, care se aliniază perfect cu imaginea parcului nostru.

Salutăm prezența Grupului Rockwool în PWP. Prosperitatea și confortul clienților noștri reprezintă misiunea noastră”, a declarat Ivan Lokere, CEO Alinso Group, dezvoltatorul PWP, cel mai mare parc industrial din Sud-Vestul Europei.

Citește și: Capital străin transformat în investiție de succes. Ploiești West Park este cel mai mare Business Park din sud-estul Europei. „Acesta este doar începutul”

Vezi si www.rockwoolgroup.com

Verifică şi

Anunt mediu revizuire autorizatie

SC Vipbox Auto SRL cu sediul in Ploiesti, Str. Bdul Republicii, nr. 301, Corp A, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *