vineri , 20 iulie 2018
Acasă / Turism / Mustang-uri de colecție, în paradă la Sinaia, timp de două zile
Web Design Ploiesti 0729.72.72.32

Mustang-uri de colecție, în paradă la Sinaia, timp de două zile

Astăzi și mâine, Sinaia devine ”Regatul Cailor putere” și atât locuitorii, cât și turiștii vor putea vedea o paradă de excepție la prima ediție Mustang Fest Sinaia 2018. Peste 50 de Mustang-uri vor defila mândre pe Bulevardul Carol I, în așteptarea Campionatului Național de viteză în Coastă de la sfârșitul acestei luni. 
“După ce în weekend vom putea admira cele mai frumoase mașini de epocă, în așteptarea unui eveniment de viteză, Campionatul Național de Viteză  în Coastă –Trofeul Sinaia, care se va desfășura la sfârșitul lunii iulie, iată că avem acum parte de o altă paradă a unor mașini extraordinare. Din nou Sinaia aduce în prim plan un lucru cu care România se mândrește dat fiind faptul ca primul Mustang a fost proiectat de un român”, a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
Frumusețile pe 4 roți vor putea fi admirate luni, 02 iulie în curtea Casino Sinaia în intervalul orar 11:00 – 12:30 și în parcarea de la  Telegondola –  interval orar 12:30 – 14:00.
Circulația va fi oprită  marți 3 iulie 2018 pe  Bulevardul Carol I (sens giratoriu Aosta – sens giratoriu Stația Petrom) și Strada Octavian Goga – până la Cimitirul Eroilor – interval orar (11:00 – 14:00); și pe  Aleea Peleșului/Stradă Săniușului – interval orar (14:00 – 16:00).
Este primul eveniment internațional organizat de  Asociația Ford Mustang România alături de clubul german „Generation 6 FORD MUSTANG S550 GROUP <est. 2015>” în parteneriat cu Primăria Sinaia.

Verifică şi

Mâncare pe stradă și muzică de calitate la “Street Food Festival” Ploiești

În perioada 8-10 iunie, adică de mâine și până duminică inclusiv, la Ploiești, pe Bulevardul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *