joi , 22 august 2019
Acasă / Afaceri / Video-La 30 de ani, ploieșteanca Loredana Chelba a reușit în publicitate

Video-La 30 de ani, ploieșteanca Loredana Chelba a reușit în publicitate

Ca să reușești în afaceri ai nevoie de îndrăzneală, intuiție, perseverență, creativitate și foarte mult bun simț. Ar mai fi norocul, bineinteles. De acest mix nu duce lipsă ploieșteanca Loredana Chelba, care, la 30 de ani, are deja o firmă de publicitate full service care merge foarte bine, Adboutique. Loredana a făcut două facultăți în paralel și totodată s-a angajat și în publicitate. Asta înainte de a se căsători. Tot ce a venit după aceea a fost ceva previzibil.

De patru ani am această firmă care merge foarte bine. Ofer creație publicitară, grafică, tipar și de un an am devenit importator de materiale promoționale. Organizez evenimente dar pot asigura și PR pentru firme. Ideea a venit natural pentru că am lucrat încă din primul an de facultate în publicitate. M-am angajat la o companie de publicitate unde vindeam spațiu publicitar într-un catalog de materiale de construcții, iar iarna încercam să găsesc comenzi de agende, calendare și alte obiecte promoționale. În momentul în care am început să deschid uși mari ale unor multinaționale la care ajungeai cu dificultate, am observat că-mi place asta. Și îmi place nu neapărat latura de vânzări, cât mai ales oamenii care lucrează în domeniul publicității”, spune Loredana.

Afacerea a fost pe profit după primele 3 luni, iar pentru început nu a fost necesară  o sumă mare de bani, 10.000 de lei bani din salariul Loredanei și al soțului ei.  Pe parcurs, tânăra femeie de afaceri a întâmpinat și greutăți, a greșit, dar a învățat din aceste situații.

Să lași loc de bună ziua este o regulă pe care Loredana nu o încalcă niciodată.

Întotodeauna mi-am respectat clienții și furnizorii. Și am respectat cuvântul dat. Am plecat la drum cu bune intenții și de aceea atunci când apăreau greșeli, pentru că inevitabil apar, le-am tratat cu bună intenție. Nu m-am plasat pe o poziție de forță, chiar dacă din clauzele contractului, eram acoperită. La început am pierdut mulți bani pe greșeli care nu-mi aparțineau, dar dacă aș fi divulgat vinovatul, un om și-ar fi pierdut locul de muncă”, explică Loredana.

Chiar dacă aleargă toată ziua, Loredana are timp pentru familie, dar și pentru  blogul său de modă vitejiepetocuri.ro în care promovează femeia activă.

Puteți afla întreg parcursul profesional al Loredanei Chelba, urmărind interviul de mai jos:

 

Verifică şi

Listele aplicanţilor admişi sau respinşi la a doua ediţie a programului Start-Up Nation

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a publicat, astăzi, lista aplicanților la ediția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *