duminică , 24 martie 2019
Acasă / Administratie / Gratuitate la transport pentru pensionari doar vara aceasta

Gratuitate la transport pentru pensionari doar vara aceasta

Consilierii locali ploieșteni au aprobat, în ședința de astăzi, alocarea unei sume de bani pentru a asigura subvenția pentru gratuitatea pe mijloacele de transport în comun pentru pensionari și elevi.

Astfel, prin rectificare bugetară s-a acordat suma de 6,4 milioane de lei, care nu este suficientă pentru a acoperi această cheltuială până la sfârșitul anului, ci doar până la sfârșitul lunii august.

Dacă în aprilie, consilierii au fost de acord ca 7 milioane de lei care ar fi trebuit să intre în bugetul TCE, să intre în fondul de rezervă al primăriei, astăzi, consilierii PNL au solicitat să fie trecuți și ei ca inițiatori la proiect, așa că hotărârea a fost aprobată cu majoritate de voturi.

În această dimineață, primarul Adrian Dobre a anunțat faptul că Primăria Ploiești a pierdut în prima instanță procesul cu TCE care solicitase plata sumelor aferente TVA-ului exact pentru gratuitățile pentru care astăzi s-au alocat bani. Așa cum prevede legea, primăria a făcut recurs la decizia Tribunalului Prahova prin care ar fi obligată să dea TCE-ului 11 milioane de lei și plata cheltuielilor de judecată. 

Verifică şi

Ședință extraordinară de Consiliu local la Ploiești. AFLĂ de ce se întâlnesc aleșii sâmbătă!

Termenul de 1 mai 2019, când expiră contractul cu Veolia Energie, se apropie și cum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *