miercuri , 21 august 2019
Acasă / Administratie / Coral a mai primit 4 ani de contract cu Primăria Ploiești

Coral a mai primit 4 ani de contract cu Primăria Ploiești

Primarul Adrian Dobre a anunțat astăzi că a fost semnat contractul de deratizare, dezinfecție și dezinsecție pe raza Municipiului Ploiești cu câștigătorul licitației, fostul operator, Coral SA. Primarul a precizat că acest contract, în valoare de peste 6, 5 milioane de lei pentru fiecare an, are o valabilitate de 4 ani. 

Contractul a fost încheiat prin încredințare directă cu acordul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice,  după ce primarul a încercat să forțeze mâna mai întâi Comitetului Județean pentru situații de Urgență Prahova să dispună starea de urgență pentru această cale și pe urmă Comitetului local pentru situații de urgență Ploiești.

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2018/05/14/anap-a-recomandat-negociere-directa-in-lupta-contra-capuselor-din-ploiesti/

Primarul a declarat pe această cale că își va lua toate măsurile ca astfel de probleme să nu mai existe și că va face licitația cu un an și jumătate înainte de expirarea contractului. 

Verifică şi

Proiectul finanțat de Consiliul Județean Prahova ”Vrem respect” demarează azi

Asociatia Uniunea Social Democrata a Romilor din Romania organizeaza conferinta de lansare a proiectului,,Vrem respect”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *