duminică , 22 septembrie 2019
Acasă / Turism / Vezi cât costă pachetele turistice pe Valea Prahovei până la 1 iulie
dav

Vezi cât costă pachetele turistice pe Valea Prahovei până la 1 iulie

Peste 110 mii de copii prahoveni au intrat deja în vacanţa de vară și cum în această perioadă, până la începutul lunii iulie prețurile la pachetele de turism sunt ceva mai mici decât în perioada următoare, familiile cu copii caută deja oferte turistice mai ieftine. 

 APDT Prahova anunță că în acest moment încă se mai găsesc locuri de cazare pe Valea Prahovei, gradele de ocupare variind între 70-75% pentru Azuga şi Buşteni, peste 80% pentru Sinaia şi peste 70% pentru Breaza şi Câmpina.

  Preţurile pentru cazare variază de la  250 de lei/ noapte pentru 2 adulţi şi un copil într-o vilă de 3 stele, la 400 de lei/ noapte pentru 2 adulţi şi un copil  la un hotel de 4 stele şi pot depăşi 600 de lei /noapte pentru  2 adulţi şi un copil la un hotel de 5 stele.

  În funcţie de preferinţele şi posibilităţile părinţilor pot călători în Prahova cu maşina personală sau cu transportul în comun. Este recomandată călătoria cu trenul, părinţii regăsind reduceri pentru copii după cum urmează: pentru copii până la 5 ani împliniţi, dacă nu se cere loc separat, transportul este gratuit; pentru copiii până la 5 ani pentru care se cere loc separat şi pentru cei între 5 şi 10 ani împliniţi se acordă reducere 50%. Pentru grupurile de minim 20 de copii – inclusiv personalul didactic, medico-sanitar şi administrativ însoţitor (maxim o persoană la 10 copii), organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare se acordă o reducere de 50% a tarifului la tren Regio şi InterRegio, la clasa a II-a.

  Special pentru juniori, puteţi găsi în Câmpina o serie de ateliere de creaţie dedicate copiilor organizate în cadrul Casei de Cultură din Câmpina, în timp ce parcurile de distracţie din judeţ (Fun Park Kalinderu, Parcul Cumpătu, Escapade Adventure Park etc) se pregătesc de vacanţa copiilor şi începând cu data de 18 iunie vor avea deschis în fiecare zi (până acum aveau program doar în weekend). De asemenea în parcul Dimitrie Ghica din Sinaia cei mici vor avea parte de o surpriză, aici montându-se o roată mare, căluşei, leagăne, trambuline şi tiroliana pentru copii.

 

Verifică şi

Târgul cu bunătăți și dichisuri aduce toamna la Sinaia

Sfârșitul de săptămână (30.08.-1.09) aduce la Sinaia TÂRGUL CU BUNĂTĂȚI ȘI DICHISURI, târgul care din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *