sâmbătă , 24 octombrie 2020
Acasă / Social / Iată cele 3 cauze al Cercului de donatori Ploiești! Și tu poți ajuta!

Iată cele 3 cauze al Cercului de donatori Ploiești! Și tu poți ajuta!

Pe 6 iunie 2018, Fundația Comunitară Prahova organizează o nouă ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Întâlnirea este de data aceasta la Restaurantul Noblesse, strada Mărășești, nr. 60, de la ora 18.30, dar așa cum ați fost obișnuiți, puteți ajuta chiar dacă nu reușiți să ajungeți. Mecanismul de donare este simplu, curat și eficient și orice sumă donată este multiplicată, impactul fiind mult mai mare.

Este cea de-a 9 ediție a unui eveniment care a reușit să adune oamenii cu suflet mare și cauzele sociale care aveau nevoie de ajutor. Participarea este gratuită, iar donația nu este obligatorie.

Oricine vrea să trăiască magia faptelor bune, făcute inteligent, este așteptat la un eveniment ca între prieteni, cu multă bucurie și emoții! Dacă nu te-ai înscris deja, o poți face aici.  Ne poți confirma și prin mail sau telefon, datele de contact sunt mai jos.

Dacă nu poți ajunge, dar vrei să susții proiectele selectate, poți face o donație în contul Fundației Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îți dorești.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova.

Mai jos aveți descrise cele 3 proiecte de la această ediție pentru care se vor face donații:

“Doresc să-mi aud viitorul”

Este povestea Mihaelei Stroescu, elevă în clasa a X-a la Liceul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiești. După un tratament medical eronat, auzul Mihaelei a fost grav afectat. De mai bine de  10 ani, ea este nevoită să poarte proteze auditive la ambele urechi. Aparatele auditive folosite acum sunt vechi de mai bine de 8 ani, iar Mihaela are nevoie de unele noi pentru a duce o viață cât mai normală. Premiată a Concursului National “Știinte și Tehnologii” ediția a VIII-a la chimie, Mihaela își dorește ca după absolvirea bacalaureatului să urmeze cursurile Facultății de Geografie și Turism din Bucuresti. Aici Mihalea face voluntariat la Masa Săracilor, un proiect foarte drag ei la care participă săptămânal.

“Arca lui Norocel”

Asociația Arca lui Norocel își dorește să desfășoare o campanie pilot de educație în școlile din Câmpina numită “Copiii, Cainii și Educatia”. Prin acest  proiect ei promovează în școli responsabilitatea față de câinii comunitari. Nevoia acestui proiect survine din faptul că problema câinilor comunitari este în realitate o problemă a comunității.

“Te rog, mamă, ai grijă de mine!”

Este proiectul pe care Asociația Pacienților Oncologici din România îl desfășoară de mai bine de 2 ani în Prahova. Ei își doresc ca prin acest proiect să scadă numarul de cazuri de leucemie la copiii cu vârstă cuprinsă între 3 – 18 ani, din 3 comune din Prahova, prin diagnosticarea precoce. Până acum peste 500 de copii au beneficiat de această diagnosticare în mod gratuit și campania va continua și în următorii ani. Asociația Pacienților Oncologici din România are nevoie de sprijinul Cercului de donatori pentru a amenaja un spațiu de joacă în cadrul instituției de testare, astfel încât să atragă cât mai mulți copii la testările gratuite dar și să îi convingă pe aceștia, prin joc, să aibă răbdarea parcurgerii testelor.

 

Verifică şi

Expoziţie cu vânzare. Sfârşit de săptămână cu meşteşuguri la Ploieşti

Centrul Județean de Cultură Prahova și Consiliul Județean Prahova invită iubitorii de frumos şi tradiţie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *