miercuri , 23 ianuarie 2019
Acasă / Administratie / Managementul de calitate de la Spitalul CFR trebuie multiplicat, nu înlocuit!

Managementul de calitate de la Spitalul CFR trebuie multiplicat, nu înlocuit!

După ce săptămâna trecută, primarul Ploieștiului a anunțat că municipalitatea intenționează să accepte oferta ministerului Transportului de a prelua Spitalul CFR în administrare, pe paginile de socializare a început imediat o campanie prin care ploieștenii arătau că se tem că odată preluat, spitalul nu va mai avea aceleași servicii de calitate ca acum. Primarul ține să tempereze aceste reacții. 

Astăzi, Adrian Dobre a ținut să precizeze că știe că Spitalul CFR Ploiesti nu are datorii și se bucură de un renume excelent în rândul ploieștenilor, dar nici cele două spitale aflate în administrarea primăriei, Spitalul de Pediatrie și Spitalul Schuller nu au probleme financiare.

“An de an cele două spitale au excedent bugetar, iar acest excedent plus efortul pe care îl facem de a avea bani în buget, merge pe dotări. spitalul CF este unul cu adresabilitate județeană și are servicii complementare la ceea ce se găsește la nivelul întregului județ și este foarte clar că e necesară păstrarea acestor servicii, cu atât mai mult cu cât nu am auzit nici măcar un singur ploieștean care să se plângă de serviciile de aici, de atitudinea angajaților de aici. E clar că avem un management de calitate aici, care ar trebui multiplicat! Dar orice altă discuție este prematură. Am avut doar o discuție de principiu, nu numai noi, ci toate autoritățile unde Ministerul Transporturilor are spitale. Am transmis că în principiu suntem interesați și dacă îl vom prelua serviciile vor rămâne în continuare de calitate”, a declarat primarul.

Spitalul CFR Ploiesti are 172 de paturi si reuseste sa-si finanteze singur chiar si dotarile.

Verifică şi

Fără credit, Primăria Ploiești nu va putea continua investițiile propuse în 2019

Dacă aleșii locali nu vor aproba creditul de 188 de milioane de lei propus de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *