marți , 14 iulie 2020
Acasă / Administratie / Concerte, ateliere de creație, spectacole ecvestre la Zilele Ploieștiului

Concerte, ateliere de creație, spectacole ecvestre la Zilele Ploieștiului

În perioada 1-3 iunie, Primăria Municipiului Ploiești organizează Zilele Orașului Ploiești și Festivalul de artă stradală pentru copii și tineret intitulat Magie, Feerie și Povești”. Evenimentul se va desfășura ca de obicei  în centrul civic, respectiv pe esplanada Palatului Culturii Ploiești.

Cu prilejul acestor evenimente, ploieștenii, cu mic și mare,  sunt invitați să petreacă un sfârșit de săptămână agreabil, plin de momente inedite, menite să aducă bucurie în rândul participanților. Astfel, vor fi organizate ateliere de creație pentru copii, concursuri de role, biciclete, cros pentru cei mici și  piese de teatru pentru copii.

Pentru cei mari, pe scena ce va fi amenajată în fața Palatului Culturii vor evolua bine-cunoscuții artiști DJ PROJECT, Alexandra Ungureanu, Matteo, Oana Radu, Maximillian și Anna Lesko.

În zilele de 1 și 2 iunie,  în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia va avea loc Festivalul Bucurie şi Mișcare, iar pe 3 iunie, pentru cei mici, este organizat un spectacol ecvestru, în zona Turnului de parașutiști.

Municipalitatea așteaptă ploieștenii să participe în număr cât mai mare la aceste evenimente cu tradiție, pline de bună dispoziție, culoare, fantezie și relaxare.

 

Verifică şi

Controale în piețe, terase, magazine și alte spatii publice în Prahova

În perioada 03-19 iulie 2020, vor fi constituite echipe mixte de control, formate din reprezentanți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *