vineri , 7 mai 2021
Acasă / Administratie / Primarul mai face un pas pentru rezolvarea problemei căpușelor

Primarul mai face un pas pentru rezolvarea problemei căpușelor

Adrian Dobre, primarul Ploieștiul,  anunță că problema contractului de DDD este pe cale să se rezolve. Mâine, acesta va convoca Comitetul local pentru situații de urgență și totodată va finaliza reevaluarea ofertei declarate câștigătoare. 

Citeste pe aceeasi tema:https://prahovaeconomica.eu/2018/05/02/primarul-ploiestiului-solicita-starea-de-urgenta-in-lupta-contra-capuselor/

Astfel, printr-un comunicat de presă, edilul “informează cetățenii că, în prezent, municipalitatea ploieșteană continuă demersurile legale necesare asigurării serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Prin decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, comisia de evaluare, numită prin dispoziția primarului Municipiului Ploiești, a continuat procedura prin reevaluarea ofertei declarate inițial câștigătoare, asupra căreia se va pronunța prin întocmirea unui raport, până în data 09.05.2018.

Ulterior, administrația publică ploieșteană va demara acțiunile necesare punerii în aplicare, cât mai rapid,  a serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Totodată, având în vedere solicitarea Instituției  Prefectului – Județul Prahova, privind transmiterea planului de măsuri pentru combaterea vectorilor purtători de maladii transmisibile la nivelul municipiului  Ploiești, primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a convocat pentru miercuri, 9 mai 2018, Comitetul Local pentru Situații de Urgență,  în vederea aprobării si transmiterii către Instituția Prefectului – Județul Prahova a documentului solicitat”.

Citeste pe aceeasi tema:https://prahovaeconomica.eu/2018/05/05/rezolvarea-problemei-ddd-in-ploiesti-mai-are-de-asteptat-ce-spune-prefectura-prahova/

Verifică şi

Prahova: 70 de noi îmbolnăviri cu SARS COV 2 din 510 teste făcute ieri

În ciuda scăderilor pe hârtie a incidenţei cazurilor de covid din Prahova, zilnic, în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *