vineri , 25 mai 2018
Acasă / Social / Au pus suflet de la suflet pentru a o ajuta pe Emanuela

Au pus suflet de la suflet pentru a o ajuta pe Emanuela

Mai mulți artiști și ploieșteni s-au întâlnit ieri la sediul filarmonicii din Ploiești pentru a încerca să ajute o ploieșteancă care are nevoie de sprijinul semenilor pentru a se vindeca de o boală necruțătoare. Asociaţia „De profesie, Om”, a organizat la Sala de Evenimente a Filarmonicii  „Paul Constantinescu” din Ploieşti un spectacol caritabil intitulat „Din suflet, pentru Emanuela”. Coordonatorul evenimentului a fost Agatha Toma, membru de onoare al asociaţiei.

Emanuela este o tânără de 40 de ani, fiică de preot, doctor în teologie  care a fost diagnosticată cu cancer extins gradul 4, costurile tratamentului ridicându-se la peste 200.000 euro. În noiembrie 2017 au apărut metastaze la creier, dintre care una de 4 cm, una mai mică dar poziționată mai riscant, care au fost  extirpate, a urmat radioterapie, iar apoi au apărut în șir metastaze la ovare, coloană, ficat, și de curând din nou la creier.

Organizatorii mulțumesc Orchestrei folclorice „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantonescu” din Ploieşti, artiştilor : Eduard Stoica, Andrei Miclea, Liviu Marin, Agatha Toma, Angelica Bălaşa, Maria Stoica, Andrei Mihalcea, Ansamblurilor de balet „Balettisimma”, „Etoiles” şi „Airlines” coordonate de doamna profesor Alina Zahariuc, Ansamblului Folcloric „Doina Prahovei”,  Ansamblului „Kymata” al Comunităţii Elene din Prahova,    Grupului Vocal „Trandafirul Prahovean” şi Trupei de dans „Dia Fun”, care au încântat cei peste 250 de spectatori ai evenimentului.

Cu ocazia acestui eveniment au fost strânse fonduri în valoare de 13.011 lei şi 200 euro, un mic  pas în atingerea sumei de 200.000 euro de care are nevoie Emanuela. Pentru a dona în continuare pot fi folosite următoarele conturi :

FRANCI ELVETIENI           RO40 BTRL CHFC RT01 4742 6601;

EURO                                      RO61 BTRL EURC RT01 4742 6601;

RON                                       RO14 BTRL RONC RT01 4742 6601.

TITULAR – MARIA EMANUELA FOTINOS

BANCA TRANSILVANIA – SUCURSALA PLOIESTI – SWIFT: BTRLRO22PHA

Verifică şi

Spectacole de teatru, expoziții sau recitaluri în Ziua Muzeelor în Prahova

Sub egida programului național „România 100 de ani” şi a Anului European al Patrimoniului Cultural, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *