joi , 21 martie 2019
Acasă / Turism / 30 aprilie, zi liberă. Unde mai găseşti cazare pe Valea Prahovei!
dav

30 aprilie, zi liberă. Unde mai găseşti cazare pe Valea Prahovei!

Guvernul a aprobat astăzi ca ziua de 30 aprilie să fie liberă. Astfel, 1 milion de angajaţi care lucrează în instituţii ale statului vor avea încă o vacanţă de patru zile, după cea care tocmai a trecut. Bugetarii vor avea astfel weekendul liber pe care îl pot uni cu luni şi marţi libere pentru o mini vacanţă de patru zile. 

Problema este că mulţi îşi aranjaseră deja liber pe 30 aprilie, drept pentru care oferta hotelieră pentru Valea Prahovei, de exemplu, este mult mai restrânsă dacă veţi căuta acum cazare.

Totuşi, dacă treceţi cu vederea aglomeraţia de pe DN1, puteţi găsi mai multe variante pentru a vă petrece mini vacanţa în staţiunile Sinaia, Buşteni sau Azuga. Cel puţin deocamdată, vremea se anunţă a fi bună în acea perioadă.

O familie cu un copil trebuie să dea, pentru trei nopţi de cazare într-un hotel de trei stele în Sinaia, între 755 de lei şi 2.000 de lei, în timp ce pentru un apartament puteţi scoate din buzunar şi 2.518 lei de lei.

Mai există, însă, şi oferte de lux. Un hotel de patru stele din Sinaia, oferă suită de patru locuri cu acces la SPA inclus şi mic dejun la preţul de 2.154 de lei pentru trei nopţi de cazare. 

La Buşteni, preţurile pot fi mai mici. De exemplu, în aceeaşi perioadă, un hotel poziţionat chiar pe DN1 oferă cazare pentru 420 de lei. Dacă mergeţi cu prietenii, o casă cu şase dormitoare poate fi închiriată pentru această perioadă la preţul de 2.784 de lei. 

Site-urile de profil avertizează turiştii că în perioada minivancanţei de 1 mai preţurile la caze în localităţi ca Braşov, Sibiu, Bran, Constanţa, cluj, Eforie Nord au crescut, în timp ce în altele ca Sighişoara, Predeal sau Mamaia, sunt în scădere.

Verifică şi

Cât costă Ziua Îndrăgostiților pe Valea Prahovei weekendul acesta!

Chiar dacă astăzi nu puteți da o fugă pe Valea Prahovei, de mâine începe weekendul, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *