duminică , 22 septembrie 2019
Acasă / Social / Distracţie mare pentru copii de Florii! Vezi cine şi ce organizează!

Distracţie mare pentru copii de Florii! Vezi cine şi ce organizează!

De Florii, copiii ploieştenilor sunt invitaţi la joacă în parcul Mihai Viteazul. Duminică, 1 aprilie 2018, între orele 11-15, Asociaţia “Curcubeul Autismului” Prahova organizează un eveniment destinat Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului. Vor fi baloane, ateliere de lucru manual, multă mişcare şi bineînţeles, surprize dulci. 

Acţiunea se va desfăşura cu sprijinul Teatrului Ancuţa şi al Dinamic Kids. Asta înseamnă că toţi participanţii vor intra în echipe în tot felul de competiţii sportive haioase şi se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate. 

“Cu fiecare editie am avut mai multi oameni alaturi si speram ca si in acest an sa petrecem impreuna momente de neuitat. Vom imparti peste 100 de flyere cu informatii despre autism si metode de interventie, vom organiza ateliere pentru copii, vom imparti 100 de baloane si dulciuri copiilor prezenti, vom colora si lipi 100 de fluturi pe un banner de hartie simbolizand astfel ideea de a fi impreuna alaturi de copiii cu autism. Dorim să atragem atentia celor din jur ca dincolo de diagnosticul de autism, copiii nostri speciali sunt tot copii, sunt la fel de frumosi si in plus sunt extrem de sensibili. Si ei au dreptul la fel ca toti copiii, la servicii de sănătate si la învăţământ de calitate . Ne dorim ca cei din jur sa-i accepte si sa le ofere sansa la integrare scolara, ca prim pas catre integrarea sociala”, a declarat Diana Oncioiu, preşedintele Asociaţiei “Curcubeul Autismului” Prahova.

Verifică şi

Sportivii CS Ambiţia Mădălin, între concursuri sportive şi acţiuni antiviolenţă

De când a început toamna, inimoşii instructori de la Clubul Sportiv Ambiţia Mădălin, Mădălin şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *